Anamaria Prodan a rabufnit: „Eu nu pierd niciun razboi”

Anamaria Prodan lanseaza un nou atac la adresa lui Laurentiu Reghecampf. Impresara spune ca nu intelege gesturile facute de antrenor. Vedeta a trecut chiar la amenintari dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf va avea un copil cu Corina Caciuc. Tanara ar fi insarcinata in 12 saptamani.

In mediul online au aparut deja imagini in care antrenorul Universitatii Craiova este alaturi de iubita sa. Aceasta ar fi fost picatura care a umplut paharul.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurentiu Reghecampf:

„Respectati-i si voi alegerea. Probabil, faptul ca s-a ajuns pana aici, in a trimite fotografii cu amanta, din diferite locuri din lume, in timp ce era casatorit, cred ca spune multe despre caracter. Spune multe despre demnitatea unui om, a unui parinte. Dar eu cred ca la final, cand se cerne sita, o sa tragem si noi concluziile.

Eu nu pierd niciun razboi niciodata. Cand cineva imi declara razboi, o sa lupt pana la final. Cand am sa rad la final, atunci abia razboiul o sa fie castigat„, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf, mesaj categoric: "Nu m-am gandit deloc sa plec, nu parasesc pe nimeni"

Potrivit presei mondene, Laurentiu Reghecampf s-ar fi cunoscut cu Corina Caciuc inca din perioada in care antrena in Dubai. Impresara a marturisit ca sotul ei ar fi avut mai multe relatii extraconjugale de-a lungul casniciei. „A intalnit diferite domnisoare de acest gen”, a recunoscut agentul de jucatori.

Cu ce se alege Laurentiu Reghecampf  dupa divort:

„Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niste lucruri care sunt dureroase, niste lucruri in care nu vreau sa intru prea mult. Dar nu exista nimic din ceea ce se spune. Laurentiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de impartit o casa in America, una singura!, si una in Snagov”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Autor