Profesor antivaccinist, concediat. Replici incredibile catre elevi: “Mars afara. Si iti vorbesc cu mars pentru ca asa vrea muschiul meu”

Un profesor cunoscut ca fiind un inversunat antivaccinist ce preda la Liceul Teoretic Lascar Rosetti din Raducaneni (Iasi) a fost concediat.

Acest act vine dupa ce profesorul a facut o campanie agresiva antivaccinista cu elevii sai. Acesta ameninta elevii, le vorbea foarte urat, le trimitea tot timpul link-uri cu informatii despre cat de periculoase sunt vaccinurile anti-Covid 19, scrie Reporter Iasi.

„Domnule profesor, vreau sa cred ca aici este doar o gluma proasta din partea dvs si astazi nu va simtiti ok. Nu cred ca un profesor are asemenea discutii cu elevii dumnealui”, a fost mesajul unei mame transmise pe grupul respectiv dupa ce a vazut cum procedeaza acesta.

„Sunt vicepresedintele Partidului Noua Dreapta, pentru cine nu stia”, spunea el. „Mai mult, eu am si nr. doamnei senator Sosoaca. Ma gandesc chiar sa-i fac cunoscut acest caz. Si are ea grija apoi si de doamna agresiva din seara asta. Poate vreti un scandal de proportii nationale”, a continuat el dupa mesajul femeii.

Iata alte cateva replici date de profesor si discutii de pe grupul cu elevi, potrivit sursei citate.

“Mars afaraaaaa. Nu ai ce cautaaaaaa. Si iti vorbesc cu mars pentru ca asa vrea muschiul meu”.

″-Nu ne pasa, domnu`

-Gura! Nu ti-am cerut parerea.

-Nici noi nu v-am cerut informatii despre vaccin.

-Dar nu trebuie sa-mi cerit tu, maaaaa. Eu stiu ce trebuie sa dau.”

„Iar doamna agresiva va plati. Maine incep dosar penal. Peste 80% suntem antivaccinisti oricum. Sub 20% s-au vaccinat. Ii arat eu sa intre aici pe grup sa ma insulte. Dosar penal. Profesorul e persoana publica. Insultarea, amenintarea, hartuirea sau agresarea in orice fel a unui profesor e ultraj. Ii arat eu cum sa se poarte cu un profesor daca nu stie”.

“Dupa ce o eleva a iesit de pe grup, acesta a scris ca: “Grupul l-am facut eu. Nu e optional. E obligatoriu. Cine a iesit va fi ascultat la lectie. Corigenta ii paste. Eeee, lasa ca le arat eu”.

Citeste si articolul :   Vulpita si Viorel, dati afara din platou de Mirela Vaida: "Plecati la copil acasa!”

Colegii profesorului spun ca nu ar fi avut nimic cu acesta, daca s-ar fi comportat civilizat.

„Dar el ne-a fluturat in fata, agresiv, niste pseudo-dovezi ca vaccinarea ne face rau. A facut asta si cu parintii, si cu elevii. Este treaba fiecaruia daca se vaccineaza, dar hai sa respectam ce alege fiecare om pentru el. Domnul profesor a facut lucrurile in asa fel ca ne-a speriat pe toti”, a declarat un cadru didactic din scoala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.