Lovitura pentru Sosoaca. Alexandra Pacuraru de la Realitatea TV sustine ca a vazut Certificatul de Vaccinare al senatoarei

Sustinatoare inversunata a nerespectarii regulilor impuse de pandemie si prezenta la toate manifestatiile anti-vaccin, Diana Sosoaca se afla in plin scandal. Fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Pacuraru, a facut o dezvaluire socanta.

Alexandra Pacuraru sustine ca a vazut certificatul de vaccinare ale senatoarei Diana Sosoaca. Intr-un grup din care fac parte zeci de ziaristi, Alexandra Pacuraru, a anuntat ca a vazut doua certificate de vaccinare. Unu i-ar apartine lui Gigi Becali si al doilea al Dianei Sosoaca, senator independent. Informatia a fost dezvaluita de jurnalistul Victor Roncea, pe Activenews.ro.

„Alexandra Pacuraru de la Realitatea TV, fiica omului de afaceri Maricel Pacuraru, cel cu care imparte postul de televiziune Cozmin Gusa, a transmis pe un grup de zeci de ziaristi ca a vazut Cerificatul de Vaccinare al filantropului Gigi Becali cat si pe cel al senatoarei Diana Sosoaca.

Publicitate

Ziarista nu a primit nici o replica si nici nu a fost chestionata pe tema raspandirii de informatii false / neverificabile de catre colegii ei de grup sau chiar de catre administratorul grupului, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, desi filantropul Gigi Becali tocmai l-a aparat pe Patriarhul Daniel atacat murdar de o subunitate de presa si, in plus, a avut si larghetea de inima, crestineasca, de a oferi tratament anti-Covid, gratis, pentru intreaga Romanie”, a spus Victor Roncea.

Mesajul care o distruge pe Sosoaca
Potrivit acestuia, grupul de WhatsApp alcatuit de Vasile Banescu reuneste ziaristi si vedete curtate de acesta, carora le transmite mesaje preferentiale pentru disipat in presa.

„Buna dimineata. Sigur ca ajuta! Sigur ca da! Voi prezenta mesajul diseara in cadrul emisiunii mele. Este strigator la cer ce se intampla in spitalele din ro, nici cei morti nici cei vii nu mai au loc. Si revoltator este ca am vazut doua certificate de vaccinare unul a lui Becali al doilea a Dianei Sosoaca care in continuare in spatiul public indeamna la nevaccinare..fiind doc medicale personale nu am voie sa zic nici sursa nici sa le arat dar am rugat institutiile statului sa isi faca treaba sa ii opreasca din aceasta propaganda anti vaccin daca asa este.

Medicii din spitalele din tara spun ca peste 90% din cei Care mor sunt nevaccinati si este foarte trist ca pe patul de spital mor cu regret ca nu s-au vaccinat si fara un preot alaturi de ei. Am difuzat imaginile cu parintele care a intrat la ATI, in costum de pandemie! E nevoie de iubire de semeni si unitate! Va imbratisez cu drag!”, este mesajul Alexandrei Pacuraru divulgat de jurnalist.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca ataca din nou: "Bai, fetita, baga-ti mintile in cap"

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.