Diana Sosoaca, pusa la zid: “Sper ca aveti macar putin pe constiinta romanii care astazi sunt la terapie intensiva”

Diana Sosoaca a refuzat sa poarte masca in Parlament, la dezbaterile pentru investirea Guvernului Ciolos de miercuri. Anca Dragu, presedinta de sedinta, i-a spus sa isi puna masca, insa fosta senatoare AUR a spus ca are probleme de sanatate si o adeverinta cu care sa dovedeasca asta.

Diana Sosoaca s-a dezlantuit in Parlament cu un mesaj pentru colegii din USR: „Jos masca! Pentru colegii de la USR, care imi spun sa pun masca, eu le spun jos masca, pentru ca le ascunde ipocrizia.”

Publicitate

Cand presedinta de sedinta, Anca Dragu, i-a cerut sa poarte masca, Sosoaca a raspuns: „Este obligatoriu pentru cei care nu sunt exceptati. Ordinul permite persoanelor cu probleme de respiratie sa nu poarte masca. Am adeverinta in acest sens. Va pot preda ceva drept sa intelegeti legea.

Sunteti reprezentantii supremi ai cuminteniei pamantului.”

Publicitate

„Sper, doamna Sosoaca, ca aveti macar putin pe constiinta romanii care astazi sunt la terapie intensiva. Sper ca aveti putina responsabilitate pentru asta”, i-a transmis Dacian Ciolos.

Citeste si articolul :   Sosoaca, un nou scandal cu Arafat, Rafila si Streinu-Cercel: „Asasinilor! Criminalilor"

Senatoarea a avut un mesaj si pentru premierul Ungariei: „Salutari premierului ungar Viktor Orban. Poate candva vom avea si noi un guvern nationalist, dupa exemplul Ungariei.”

Dupa audierile din comisiile de specialitate, care au avut loc marti, premierul desemnat Dacian Ciolos si ministrii propusi in guvern au venit miercuri in Parlament pentru votul de investitura.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.