3 semne zodiacale care se vor bucura in continuare de succes pana la sfarsitul lunii iunie

Iunie a fost marcata de multe evenimente planetare, dintre care unele sunt o continuare a celor care au avut loc in luna mai. In prima luna de vara, graficul stelar arata legatura lui Venus cu Jupiter. Toate semnele zodiacale vor simti aceasta energie si impuls pozitiv, dar 3 dintre ele vor fi preferate. Vezi daca al tau este printre ei.

Taur

Jupiter va fi intr-o pozitie buna in raport cu Venus, care este planeta voastra conducatoare. Aceasta inseamna ca pana la sfarsitul primei luni de vara, veti simti dragoste in moduri diferite. Iubeste-te pe tine insuti, activitatile tale, cei dragi, partenerul tau. Daca au existat lucruri pentru care ti-ai pierdut speranta, nu te descuraja, pentru ca totul nu este pierdut. Te poti indragosti. In general, dragostea va fi euforica pentru tine. Vei fi iubit, ingrijit, inconjurat de prieteni buni.

Balanta

La fel ca semnul Taurului, Balanta este condusa si de planeta frumusetii, a banilor si a iubirii – Venus. Pana la sfarsitul lunii iunie, nu poti sa nu simti influenta propriei tale carisme. Nu numai ca vei influenta cu usurinta oamenii din jurul tau, dar interesul tau fata de tine se va baza pe un interes autentic pentru personalitatea ta. Cu ajutorul abilitatilor tale de comunicare si a farmecului tau inimitabil, poti face cu usurinta contacte noi si utile. La locul de munca, acest lucru poate fi vazut ca o recompensa pentru munca depusa. Daca tanjesti dupa schimbare, nu te uita doar, devii parte a ei. Reprezentantii singuri ai Zodiacului au sanse pentru noi emotii de dragoste.

Citeste si articolul :   Cum sa te desparti de cineva in cel mai bun mod posibil

Sagetator

Sagetatorul este condus de Jupiter – o planeta puternica care este asociata cu expansiunea constiintei, gandirea creativa si discernamantul. Pana la sfarsitul lunii iunie, cei nascuti sub acest semn vor avea un sentiment sporit de stima de sine, care va veni impreuna cu stima de sine si increderea in sine. Desigur, asta nu inseamna ca nu le aveti, dar acum va va fi mai usor sa le aplicati, sa le folositi. Acum aveti sprijinul universului pentru noi realizari, creatie, reinnoire, idei noi si conexiuni.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor