Pavel Bartos, dupa ce a aflat ca Smiley va fi tatic: “Eu astept sa vina acel moment cand se vor bucura pe de-a-ntregul”

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti. Dupa ce au aparut imagini cu cei doi mergand la o clinica de ginecologie, Pavel Bartos a facut primele declaratii despre colegul sau de la Romanii au talent.

„Da, sa fie intr-un ceas bun, ma bucur pentru el, pentru ca merita. Eu astept sa vina acel moment cand se vor bucura pe de-a-ntregul.

Pentru ca acum, stii cum e, e o perioada in care ei trebuie sa aiba grija de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, sa nu traiasca intr-un stres. Imi doresc sa aiba parte de liniste”, a declarat Pavel Bartos pentru Click.

Prezentatorul a fost intrebat daca a mai vorbit cu Smiley

Da, vorbesc des, nu zilnic, dar la doua zile vorbim. Pastreaza o relatie foarte apropiata cu finuta lui, Sofia (fiica cea mica a lui Pavel), care imi spune, «tati, imi e dor de nasu’ Smiley»”

Intrebat de reporteri daca va fi nasul colilului celor doi, Pavel a raspuns ca nu crede ca-l vor alege pe el.

Citeste si articolul :   Gina Pistol are nevoie de ajutor. Un barbat celebru ii va fi alaturi, dar nu e vorba de Smiley.

“Nu cred. Daca se va intampla asta, sa fie primit. Dar nu e un motiv ca eu sa fiu nas. Cred ca ei isi vor alege foarte bine nasii pe care ii merita”, a declarat Bartos.

Autor