Smiley n-a mai rezistat si a pus poza pe internet. Gina Pistol, data de gol

Gina Pistol si Smiley sunt, in momentul de fata, unul dintre cele mai solide si fericite cupluri din lumea showbiz-ului din tara noastra. Dupa ce s-a aflat ca cei doi vor deveni parinti, Smiley pare sa aiba un comportament model, dar iata ca a dat-o de gol pe Gina, viitoarea mamica.

Smiley a mers la cumparaturi cu o lista foarte lunga, pe care a publicat-o intr-un story pe Instagram. Postarea a fost facuta chiar in timp ce se afla intr-un hipermarket din Bucuresti, potrivit cancan.ro

Ce continea lista de cumparaturi

Cantaretul avea pe lista facuta de Gina Pistol produse precum usturoi si cel putin doua sticle de esenta. In timp ce se invartea printre rafturile cu alimente, artistul artistul s-a filmat in timp ce se distra urcandu-se pe cosul de cumparaturi.

Publicitate

Ce sfaturi primesc cei doi

Gina Pistol si Smiley primesc multe mesaje de felicitare pentru bebelusul lor.

„Felicitari pentru momentul important din viata voastra! Va admir foarte mult pentru discretia de care ati dat dovada privind viata voastra de cuplu. Iti spun ca un tata (de doua fete): orice sex are copilul, trebuie sa va bucurati de el. Nimic din toate realizarile voastre (pentru care va felicit), nu o sa fie indeajuns de marete. Asta este apogeul realizarilor! Abia un pic mai tarziu, o sa va dati seama. Va pup si va doresc multa SANATATE. De restul, va ocupati voi”, a scris un in sectiunea de comentarii.

Citeste si articolul :   Ajuns la capatul puterilor, un medic roman rupe tacerea: Vin bolnavi ce nu pot fi preluati, paturile sunt pline, apar cate 13 ambulante odata. Nu mai putem

“Felicitari pt sarcina!!!!👏👏👏👏”

„Gina, cat ma bucur sa vad fericirea in ochii tai”, „Sarcina usoara si sa fiti sanatosi. Tu, bebe si Andrei”, „Nu se vede inca burtica! Tot ce va doriti sa se implineasca”, “Felicitari pentru vestea minunata de a fi parinti”, sunt cateva dintre comentariile postate de fani.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.