Gina Pistol, prima declaratie despre casatorie: Sunt sigura ca Dumnezeu are…

Smiley si Gina Pistol au intrat iar in gura presei dupa ce apropiati ai celor doi au dezvaluit ca prezentatoarea de la Asia Express este insarcinata.

Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de trei ani, dar si-au tinut mult timp relatia in secret. De curand, Gina Pistol, a fost intrebata de reporteri daca are planuri de casatoriee.

„De maritat nu stiu, nu imi fac planuri! Sunt sigura ca Dumnezeu are el grija si de asta. Consider ca in viata nimic nu este intamplator! Am momente cand sunt fericita, am momente cand am motive de suparare sau de tristete, sunt un om normal.

Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai intunecata zi incerc sa vad lumina de la luna sau de la stele”, a declarat Gina Pistol (37 de ani).

Publicitate

Publicitate

Cum este Smiley, artistul, vs omul normal.

„Avem niste diferente, intr-adevar, dar nu suntem foarte diferiti. Doamne, cum vorbesc, de parca as fi doi oameni. Nu, sunt diferente mari. Adica sunt cat se poate de natural. Ca artist, nu ma dedublez cand sunt pe scena”, a spus cantaretul.

Citeste si articolul :   Gina Pistol a nascut. Smiley, prima declaratie

Cum a fost cucerit iubitul Ginei Pistol

”Da. Realizez treaba asta de fiecare data cand imi zambeste cineva. Si mi s-a intamplat treaba asta si o recomand. Va recomand sa faceti asta cand va uitati la cineva, cand dati ochi in ochi cu cineva, chiar daca nu-l cunoasteti.

Un zambet poate sa schimbe ziua omului respectiv. Mie mi s-a intamplat asta. Pe bune. Si am realizat: Cat de puternica e starea asta de spirit. Nu numai ca poate sa-ti schimbe tie ziua, dar poate sa le-o schimbe si oamenilor din jurul tau. E atat de simplu sa faci ziua frumoasa cuiva.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.