Oana Radu s-a casatorit la un an dupa ce iubitul ei s-a stins. Primele imagini

Oana Radu s-a casatorit cu antrenorul ei de fitness, Catalin Dobrescu, barbatul cu care a inceput o relatie  dupa decesul fostului ei iubit.

Oana si-a ales o tinuta superba de vara. La rochia alba a asortat o pereche de sandale aurii. Pentru fericitul eveniment, Oana a optat pentru un machiaj nude si un accesoriu deosebit de par.

https://www.instagram.com/p/CEG0tY4jPli/?utm_source=ig_web_copy_link

Vedeta a slabit foarte mult pentru marele eveniment. Acum arata extraordinar de bine.

Publicitate

Publicitate

„Haterii vor spune ca e Photoshop! Transformarea mea a luat sfarsit! In aceste poze ma vedeti pe mine la 57 de kilograme, de la 75! Partea misto este ca mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericita! Asa arat eu acum! De acum inainte urmeaza un drum destul de greu, cel al mentinerii! Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa! M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit”, a declarat Oana Radu.

Citeste si articolul :   Florin Dumitrescu, anuntul facut dupa 8 ani de casnicie: "Familie am devenit de cand ne-am cunoscut"

https://www.instagram.com/p/CEG7K57j0VU/?utm_source=ig_web_copy_link

“I am a married woman ! 😍 I love you forever”, a fost mesajul postat langa fotografie.

Oana Radu a trecut prin momente grele acum un an cand fostul iubit, Alin Mihai Suflea, a decedat dupa ce a fost incendiat pe scara blocului, de catre un vecin cu probleme psihice.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.