Doliu in lumea politica din Romania. S-a stins la 59 de ani!

Doliu in lumea politica din Romania. A incetat din viata un cunoscut fost primar, care avea doua mandate la activ.

Paridul National Liberal (PNL) este in doliu

Fostul primar al unei comune, Nicolae Criste, in varsta de 59 de ani, a decedat. El a fost primarul comunei Cizer, din judetul Salaj, timp de doua mandate, in perioada 1992-2000 si 2008 -2012.

Nicolae Criste a condus destinele comunei Cizer foatre multi ani.

Publicitate

Pe 28 august ar fi implinit 59 de ani. „In aceasta dimineata o veste cutremuratoare a zguduit comuna Cizer, fostul primar Nicolae Criste a incetat din viata! Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Vesnica pomenire!”, a transmis Primaria Cizer pe site-ul comunei.

Nicolae Criste s-a stins la un spital din Cluj Napoca dupa o lupta cu o boala grea.

O luna a trecut de cand un alt primar a parasit aceasta lume. Primarul comunei Lita din Teleorman, Dorel Popescu, s-a stins din cauza complicatiilor aparute in urma infectarii cu noul virus.

Citeste si articolul :   Daniela Cusnir, condusa pe ultimul drum. Cum a fost imbracata cantareata de 23 de ani, care si-a gasit sfarsitul intr-un groaznic accident

„Profund indurerati, am aflat vestea tragica a mortii neasteptate a bunului nostru coleg, prieten si om deosebit, primarul Comunei Lita, profesorul Dorel Popescu. O persoana minunata, un colaborator si prieten desavarsit, un edil foarte daruit comunitatii, familiei si prietenilor. A fost iubit si respectat datorita activitatii sale neobosite si grijii sale pentru cetatenii din localitatea in care a ales sa traiasca.

Acum, cand sufletul sau s-a indreptat catre Cer, lasand in urma un gol in sufletele colegilor, familiei si apropiatilor, traim un mare regret si o emotie coplesitoare ce apasa asupra tuturor celor ce am avut privilegiul sa il cunoastem”, a fost mesajul scris de presedintele CJ Teleorman, la vremea respectiva

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.