Doliu in muzica populara! S-a stins cantaretul de aur al Oasului. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cunoscutul instrumentist din Tara Oasului, Petre Zele, a decedat. Anuntul a fost facut de familie pe paginile de socializare.

Petre Zele a mostenit cantatul din familie. A avut muzica oseneasca in sange, fiind parte organica din fiinta lui. A invatat sa tapureasca de la primii ani de viata, iar cantatul la cetera l-a ”furat”, din frageda varsta, de la ceterasii cei mai buni. A fost cantaretul total: a tapurit, a cantat la cetera si a dansat in acelasi timp.

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace taticul meu drag, sa ai grija de noi si sa ne veghezi de sus. Nu te vom uita niciodata, ai fost un minunat si un tata adevarat, sa multumim pentru tot. Drum lin dragul meu tatic”, a scris fiul interpretului pe pagina sa de socializare.

“Sunt socata, nu pot sa pot sa cred ca unchiul meu drag Petru Zele cu voce de aur nu mai este. Va doresc multa putere!”, a mai alt membru din familie.

Articolul continuă după reclame

Mesajele de condoleante au inceput sa vina din partea colegilor, prietenilor, apropiatilor, dar si din partea celor care l-au ascultat de atatea ori cantand la cetera.

“Cu profunda tristete, am aflat de trecerea la cele vesnice a domnului Petre Zele, unul dintre cei mai mari instrumentisti si interpreti din Tara Oasului! Sincere condoleante intregii familii Zele! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, a mai scris un cunoscut al interpretului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.