Deranjat de faptul că soția lui e grasă, acest bărbat a luat o decizie care a lăsat mască pe toată lumea. Nu a înșelat-o, nu a jignit-o, ci i-a făcut ceva ce nu va uita toată viața ei

Deranjat de faptul că soția lui are cu mult peste greutatea ideală, Robbie Tripp a decis să îi scrie acesteia o scrisoare de dragoste pe care a postat-o pe contul lui de Instagram pentru a fi văzută de toți cei care o criticau pe aceasta.

Iubesc această femei și trupul ei cu forme. În adolescență, prietenii mei făceau deseori mișto de mine pentru că eram atras de fete mai plinuțe, cele care erau scunde și cu forme, fete pe care alți băieți le numeau ”grase”. După ce am devenit bărbat și am început să învăț ce înseamnă feminismul și felul în care mass-media marginelizează femeile prezentând anumite standarde de frumusețe (înaltă, slabă, zveltă) am realizat că mulți bărbați sunt păcăliți de această imagine falsă.

Pentru mine nu e nimic mai sexy decât această femeie de lângă mine: coapse groase, posterior mare, aripioare etc. Mărimea și formele ei nu o să apară niciodată pe coperta revistelor dar sunt permanent prezente în viața și inima mea. Nu e nimic mai sexy pentru mine decât o femeie care are forme și e sigură pe ea.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan ”joaca” tare cu Reghe: "Laurentiu Reghecampf pleaca cu bonurile de masa..."

Această fată superbă care mi-a devenit soție e, pentru mine, ea mai frumoasă femeie. Băieți, nu mai luați în seamă ce spune lumea și gândiți-vă la ce vă doriți voi de fapt. O femeie adevărată nu e starletă porno, manechin în bikini sau vedetă de cinema. Ea e reală.

Citeste continuarea AICI

Autor