Anuntul facut de Alex Velea dupa aproape 7 ani de relatie cu Antonia. A tinut sa se afle chiar de la el

Alex Velea si Antonia sunt impreuna de aproape 7 ani. Cei doi au o relatie fericita si doi baieti. Artista a reusit sa finalizeze divorteze oficial de tatal fetitei sale.

Cei doi vor sa isi lege destinele si in fata lui Dumnezeu. Un singur lucru ii mai impiedica. Este vorba de pandemia de coronavirus

Dupa ce divortul Antoniei s-a incheiat, Alex Velea este pregatit sa o o ceara pe artista de sotie. Acesta vrea sa invite toata crema artistilor. De la nunta nu ar lipsi nici cei care le-au stat alaturi in cei 7 ani de relatie.

Publicitate

„O sa se casatoreasca toata lumea anul asta. Si noi ne dorim treaba asta. Sa nu mai traim in concubinaj”, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

„Asteptam sa vedem ce se intampla. Inca e o perioada dubioasa. Am botezat si eram trei familii in biserica maxim”, a explicat artistul.

De asemenea,  Alex Velea a mentionat ca el si familia lui au fost infectati cu covid-19, dar au avut o forma usoara.

Citeste si articolul :   Scandal mare la Survivor. Catalin Morosanu a rabufnit dupa ce a ajuns in Romania: "Ii dau un mesaj lui Velea"

„Eu am fost din aia care la inceput nu au crezut, dupa m-am conformat si intr-un final chiar am luat. Am avut o forma usoara. M-a frapat ca nu am mai avut gust si miros si mie nu mi s-a mai intamplat asta nici cand am mai fost racit. Antonia m-a incurajat. Am avut toti. Si eu, si Antonia, si copiii si parintii mei”, a dezvaluit el in cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.