Exclusiv! Marele Horoscop al lunii Martie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

In martie 2021, diferite evenimente au un efect clar asupra vietii si destinului unei persoane. Alegand perioada cea mai favorabila, poti evita momente neplacute din viata, relatii, familie, cariera si munca, dar si poti gasi armonia cu tine si cu partenerul tau.

Horoscop Berbec martie 2021

Cei nascuti sub semnul Berbecului se pot baza pe faptul ca luna martie le va aduce multe evenimente luminoase in viata lor. Reprezentantii semnului zodiacal vor experimenta schimbari in dragoste si in relatiile cu oamenii dragi. Este demn de remarcat faptul ca influenta planetei iubirii Venus pe tot parcursul lunii va contribui la schimbari placute  in multe domenii ale vietii tale si in relatiile personale.

In martie 2021, pentru multi Berbec, va veni momentul sa analizeze ce s-a intamplat in viata lor in ultimii ani, analizand actiunile lor anterioare. Modificarile vor fi deosebit de evidente in a doua jumatate a lunii martie. A doua jumatate a lunii martie poate fi un moment pentru Berbec pentru a exacerba problemele nerezolvate si situatiile controversate. Poate ca in aceasta perioada, va trebui sa refuzati o oferta sau o cooperare care anterior parea de neclintit si foarte promitatoare.

Publicitate

Berbecul ar trebui sa acorde o atentie speciala activitatilor lui deja in prima jumatate a lunii, apoi posibilele situatii conflictuale din a doua jumatate a lunii il vor ocoli. Reprezentantii semnului zodiacal vor avea nevoie de multa forta pentru a-si pune in aplicare planurile si a-si transpune ideile in realitate. Pana la sfarsitul lunii martie, Berbecul va simti ca eforturile depuse nu au fost in zadar, ceea ce, la randul sau, iti va creste potentialul de viata, care va fi necesar pentru a intruchipa si a pune in aplicare noi idei si planuri.

Activitatile profesionale ale Berbecului in martie pot fi marcate atat de evenimente placute, cat si de evenimente nu atat de roz. Cu toate acestea, in ciuda contradictiilor care pot aparea, nu vor exista socuri serioase in cariera, iar prima jumatate a lunii favorizeaza, in general, incheierea de contracte mari si negocieri reusite.

Horoscop Taur martie 2021

In martie 2021, Taurul ar trebui sa fie pregatit pentru ca planeta Venus o sa aiba un impact mare asupra afacerilor si relatiilor personale. Taurul poate avea indoieli cu privire la corectitudinea actiunilor lui, in alegerea unei specialitati, pot aparea temeri si anxietati cu privire la relatiile personale cu oameni dragi.

Pentru Tauri, luna martie va fi luna in care vor alege sa nu ia decizii serioase, amanand rezolvarea problemelor pana la vremuri mai bune. Solutionarea oricaror probleme poate duce la agravari nedorite in situatii discutabile si conflictuale. Energie si atentia din partea Taurului vor fi luate de problemele anterioare si de problemele nerezolvate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 martie 2022. Varsatorul obtine cu succes ceea ce isi doreste

Taurul poate avea senzatia ca luna martie nu ii aduce nimic luminos si vesel, cu toate acestea, o atitudine personala fata de problemele si dificultatile existente va juca un rol important in rezolvarea problemelor acute. Daca Taurul are o atitudine pozitiva si o perspectiva optimista asupra lucrurilor, luna martie va aduce multe surprize placute. Apoi, Taurul va putea finaliza proiectele incepute anterior, rezolva situatii de conflict care nu au putut fi rezolvate mai devreme. In acest caz, cu o atitudine pozitiva fata de toate problemele, Taurul va putea vedea multe oportunitati pentru noi inceputuri, deschizand portile catre un viitor mai bun.

Horoscop gemeni martie 2021

In martie 2021, Gemenii vor adera cel mai probabil la o politica de transfer in toate domeniile de activitate. La fel ca la Taur, multe vor depinde de perceptia realitatii. Cu cat Gemenii incep mai devreme sa actioneze activ, cu atat mai bine pentru ei insisi. Cu toate acestea, martie lasa Gemenii  sa faca o alegere: fie avanseaza in mod activ, fie se retrage.

In primele zece zile ale lunii martie, Gemenii ar trebui sa fie pregatiti pentru faptul ca oamenii din jurul lor, dragi lor, vor juca roluri care nu le sunt prea familiare. Gemenii pot avea chiar conflicte cu cei dragi, cu toate acestea, nu vi se recomanda sa luati o pozitie activa in rezolvarea situatiilor controversate, ci sa economisiti forta pentru alte domenii de activitate.

Situatia astrologica a acestei luni in raport cu semnul tau zodiacal este de asa natura incat in ​​martie nimic nu va aduce Gemenilor sentimentul dorit de satisfactie si confort: fara munca, fara relatie, fara calatorie. Pe tot parcursul lunii martie, Gemenii vor trebui sa se ocupe exclusiv de ei insisi. In martie, Gemenii sunt sfatuiti sa nu regrete nimic, sa se bucure de momente de fericire si sa se pregateasca pentru schimbari majore si favorabile in viata.

Horoscop pentru Rac martie 2021

In ciuda framantarilor si a unui numar mare de probleme, martie 2021 are in tolba pentru Raci daruri generoase ale destinului, care vor afecta aproape toate domeniile de activitate ale reprezentantilor semnului zodiacal. Zilele favorabile pentru Rac in martie pot fi prima jumatate a celei de-a douadecade  si prima jumatate a celei de-a treia decade a lunii.

Cu toate acestea, in ciuda dispozitiei bune a astrelor, trebuie amintit ca haosul general care domneste in aceasta perioada in lume poate afecta starea ta de bine. Racii sunt sfatuiti sa fie pe deplin inarmati si sa nu se relaxeze, deoarece astrele pot fi foarte capricioase, nu sunt excluse situatiile controversate in rezolvarea problemelor de actualitate importante, precum si relatiile cu cei dragi.

In sfera afacerilor, temerile Racului pentru succesul evenimentelor nu vor fi nefondate. Trebuie sa analizati cu atentie toate detaliile, sa calculati si sa analizati situatia cu cativa pasi inainte. Racii nu ar trebui in niciun caz se inchida  departe de toata lumea, dar eliminati cu indrazneala problemele existente, deoarece anul Boului nu poate ierta neatentia fata de propria persoana. Astrele va vor recompensa pentru curaj, toate eforturile vor fi justificate si noi usi vor incepe sa se deschida in fata voastra. In viitor, incercarile Racilor de a-si imbunatati pozitia financiara si starea afacerii vor aduce dividende foarte semnificative si foarte curand.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2022. Sagetatorul are succes in tot ce isi propune

Relatiile personale din aceasta luna vor permite Racilor sa gaseasca o intelegere profunda cu partenerii, sa devina un adevarat sprijin si prieten pentru ei. In ciuda gradului ridicat de incredere, situatiile conflictuale pot aparea in relatiile personale, cu toate acestea, delicatetea si simtul tactului va vor permite sa rezolvati cu pricepere si maiestrie toate problemele controversate. In viitor, masurile luate pentru apropiere vor fi un inceput excelent pentru stabilirea de noi relatii armonioase cu un partener.

Horoscop Leu martie 2021

Leii, de cele mai multe ori in martie 2021 vor fi preocupati de oameni apropiati si dragi lor. Cu toate acestea, nu va asteptati la cadouri si la o atentie sporita de la ei in raport cu propria persoana. In plus, multi Lei vor trebui sa participe activ la rezolvarea problemelor financiare si de alta natura ale rudelor si prietenilor.

Leii ar trebui sa fie atenti la amintirile vechi, neplacute, deoarece pot aduce cu ele o dispozitie proasta si dorinta de a se certa cu partenerul. Leii vor crede ca partenerii s-au inepartata de ei, se ascund mult, nu vor sa impartaseasca cele mai intime ganduri. Cu toate acestea, suspiciunile Leului sunt inutile si nefondate. Nu ar trebui sa cheltuiti multa energie pentru a rezolva relatia, este mai bine sa directionati aceasta energie in sfera de afaceri, unde va aduce mai multe rezultate pozitive si profituri semnificative.

In plus, partenerul Leului va aprecia faptul ca acesta i-a dat putina libertate, ceea ce in viitor va avea un efect pozitiv asupra relatiilor personale. Procedand astfel, Leul va putea evita certurile, reprosurile reciproce si nemultumirile.

Rezolvarea problemelor financiare si de afaceri ii va aduce Leului rezultatele dorite si un sentiment de satisfactie deplina. In perioada 10 martie – 25 martie, este foarte probabil ca Leul sa aiba noi proiecte si propuneri profitabile care pot acoperi semnificativ cheltuielile.

Horoscop Fecioara martie 2021

Pentru Fecioara, martie va aduce dorinta de a schimba activitatile profesionale, de a imbunatati sanatatea si de a va acorda mai multa atentie.

O usoara raceala in relatiile personale pe care Feioara a avut-o mai devreme va fi complet compensata de dezghetul pe care Martie il promite la inceputul lunii. Fecioarele vor putea sa rezolve toate situatiile controversate cu cei dragi, sa rezolve conflictele si sa aduca relatiile cu prietenii la un nivel complet nou de incredere. Pana la sfarsitul lunii martie, relatiile personale ale Fecioarei vor atinge punctul culminant, nu va exista un singur punct intunecat in comunicarea cu prietenii, colegii sau familia.

Citeste si articolul :   Acestea sunt cele mai norocoase zodii in iunie! Esti una dintre ele?

Martie 2021 va fi o mare oportunitate pentru Fecioare de a-si analiza bugetul personal, de a face estimari ale cheltuielilor si veniturilor. Fecioarelor nu li se recomanda sa faca achizitii mari in luna martie, deoarece situatia in sine poate fi impotriva risipei tale, asteapta pana la vremuri mai bune, in plus, vor veni foarte curand pentru semnul tau.

De-a lungul anului 2021, Fecioarele ar trebui sa acorde o mare atentie rezolvarii problemelor personale si financiare, cu toate acestea, planurile care vor fi facute luna aceasta vor aduce dividende semnificative in viitor. Multi reprezentanti ai zodiei Fecioara vor avea ocazia sa-si imbunatateasca semnificativ situatia financiara.

Horoscop Balanta martie 2021

Pentru Balanta, martie 2021 va fi un scurt ragaz, in timpul caruia trebuie sa schiteze un plan de actiune pentru a rezolva problemele existente. Balanta va avea nevoie de o pozitie activa, de multa determinare si rabdare pentru a rezolva toate situatiile dificile si controversate.

In domeniul profesional, Balanta va avea nevoie de multa atentie si fermitate. Dificultatile care apar pentru semnul tau zodiacal vor fi temporare, dar vor atinge varful la mijlocul lunii martie 2021.

Uneori, Balanta va avea chiar sentimentul ca nu poate face nimic. Nu disperati, perseverenta si curajul vor da rezultatele dorite, mai ales in perioada 11-24 martie. Daca faceti totul, eforturile vor fi recompensate la inceputul lunii aprilie.

Relatiile personale ale Balantei din martie 2021 sunt probabil foarte agravate. Este posibil ca oamenii apropiati sa nu inteleaga reprezentantii semnului tau zodiacal, sa-ti ascunda dorintele si intentiile. Cu toate acestea, pana la mijlocul lunii aprilie totul va fi clar, Balanta se va simti din nou binevenita si iubita. In luna martie, este foarte important pentru sa pastrati tactul si sa nu intrati in conflict cu prietenii si rudele, deoarece toate actiunile agresive pot fi privite ca o incalcare a libertatii personale si o manifestare a egoismului din partea voastra.

Citeste Previziunile pentru Scorpion, Sagetator, Capricor, Varsator si Pesti. AICI 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.