Cum influenteaza ziua de nastere caracterul unei persoane. Daca te-ai nascut martea zdrobesti orice obstacol

Fiecare persoana care s-a nascut intr-o anumita zi a saptamanii are propriile sale caracteristici. Toata lumea isi cunoaste principiile fara teste. Si totusi, s-ar putea sa fiti interesat sa stiti ce au de spus astrele despre asta. Citim si verificam daca aceste principii se aplica dumneavoastra?

Cei nascuti in zi de Luni

Daca o persoana s-a nascut luni, viata sa este condusa de Luna si o astfel de persoana poate fi numita lunatica. Tot ceea ce i se intampla, tot ceea ce face, ii trece prin suflet, asa ca astfel de oameni au intotdeauna o multime de experiente, sufletul lor lucreaza constant, invatand despre lume la nivel emotional. Nu este usor sa fii om lunatic, deoarece psihicul sau este intotdeauna tensionat.

Multi oameni lunatici devin clienti ai neuropatologilor si psihanalistilor. Comunicand cu prietenii, oamenii lunatici vorbesc mult despre lucruri dureroase, despre ceea ce se intampla in sufletele lor.

Publicitate

Oamenii nascuti luni, de regula, aleg o profesie umanitara, fac lucrari de caritate, lucreaza cu persoane cu handicap, suferinde. O astfel de persoana poate deveni un excelent vindecator al sufletelor umane, absorbind suferinta altora, absorbind durerea altora pe un plan invizibil. Fiind el insusi emotional, impresionabil, vulnerabil, omul lunatic atrage la sine energiile lunare similare ale altor oameni. Luna este o planeta feminina cu energie negativa, prin urmare, o persoana lunara colecteaza energie negativa toata viata. Si cu cat omul lunar vede mai mult suferinta in jurul sau, cu atat ii este mai greu sa traiasca. O astfel de persoana are nevoie de smerenie, credinta in Dumnezeu, intrucat numai in acest caz suferinta umana va trece prin el fara a provoca daune semnificative psihicului sau.

Pentru ca un copil nascut luni sa nu devina victima abilitatilor sale, sa nu-si rupa psihicul cu suferintele altora, trebuie sa-l inveti sa nu-si pastreze energia negativa in suflet, sa uite de necazurile care i s-au intamplat, sa-l inveti ca el sa traiasca astazi, sa rezolve problemele de astazi si sa nu revina in memoria sa la ceea ce a trait, la ceea ce nu poate fi returnat, nu poate fi corectat.

Saturatia emotionala constanta a oamenilor lunari ii face adesea romantici, melancolici, care nu contribuie in niciun caz la munca fizica, angajandu-se in probleme urgente. Omul lunar pluteste odata cu fluxul vietii si rareori preia vaslele. El are nevoie de un stimulent puternic pentru a crea. Copiii lunari in timpul studiilor sunt usor distrasi de la subiectul pe care il studiaza, sunt mai dispusi sa mearga la scoala daca profesorii lor sunt femei dragute, amabile, sincere si blande.

Luna este planeta mamei, deci mama copilului lunii este cea mai importanta persoana din viata sa. Succesul sau in multe domenii ale vietii, stima de sine, sanatatea sufletului si a corpului depind de cat de armonioasa este relatia persoanei lunare cu mama sa. Pentru dezvoltarea unui copil lunar, animalele de companie, fratii si surorile mai mici, papusile sunt utile.

Luna este planeta acasa, treburile casnice, asa ca oamenilor lunari le place sa-si petreaca timpul acasa. Ei sufera foarte mult din lipsa unei case, de camera lor si daca se muta frecvent. Pot deveni experti in orice profesie legata de cladirile rezidentiale si organizarea vietii de zi cu zi. Luna este planeta familiei si este foarte dificil pentru oamenii lunari fara familie. In multe privinte, succesul lor in viata publica, nivelul veniturilor lor depind de prezenta sau absenta unei familii si de climatul de acasa, de relatia cu sotul /sotia. Un copil lunar are nevoie de o familie si o casa. De-a lungul vietii, orice luni este o zi fericita pentru oamenii lunari, cand pot rezolva cele mai dificile probleme din viata lor, iau singura decizie corecta. O data la cativa ani, exista un an fericit in viata lor, cel ce incepe in zi de luni.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Pestii trebuie sa isi schimbe vechile obiceiuri

Luni, oamenii sunt inzestrati cu o minte plina de viata, ambitie, daruire, sarguinta, angajament. Ei sunt responsabili de cuvintele si actiunile lor. Sunt fermecatori, au dezvoltata intuitia, se disting prin independenta si originalitate a vederilor, asertivitate si intreprindere. Luni oamenii sunt norocosi, inteleg cu usurinta stiinta, sunt inclinati spre limbi, muzica si poezie. Onoarea si gloria ii insotesc pe calea vietii.

Adesea se indragostesc devreme, dar sentimentele lor sunt lungi si puternice. Casatoriile lor sunt de cele mai multe ori fericite, mai ales daca nu permit trasaturile negative ale personajului lor sa se strice. In tinerete, sunt predispusi la boli din copilarie si adolescenti: tot felul de inflamatii, furuncule, bronsita, otita medie. Cu toate acestea, dupa 28 de ani, sanatatea lor se stabilizeaza si bolile dispar cel mai adesea.

Cei nascuti in zi de marti

Daca o persoana s-a nascut marti, Marte ii conduce toata viata si poate fi numit martetian. Martetianul iubeste viteza, conducerea rapida, deoarece Marte este planeta vitezei. Este posibil ca viteza mare sa nu-i aduca bucurie, dar in viata unei astfel de persoane, multe evenimente se dezvolta rapid. Un martetian poate realiza multe intr-o perioada scurta de timp, poate deveni un om mare deja in tinerete, poate intemeia o familie devreme.

Tema vitezei se intinde pe tot parcursul vietii sale. Adesea, o astfel de persoana isi pierde interesul pentru chestiuni in care nu poate obtine un rezultat pentru o lunga perioada de timp, isi pierde interesul pentru persoanele pentru care procesul este mai important decat rezultatul. Unul dintre avantajele unui martetian este initiativa sa si capacitatea de a face orice treaba rapid. De-a lungul anilor, martetianul invata din propria sa experienta ca initiativa este pedepsita si incearca sa fie mai putin proactiv.

Indiferent de abilitate, este mult mai usor pentru o persoana nascuta marti decat persoanele nascute in alte zile ale saptamanii sa castige competitii in care rezultatul depinde de viteza, cum ar fi castigarea unei competitii sprint. Martetienilor le place sa-si stabileasca obiective pentru ei si pentru alti oameni, de multe ori merg mai departe catre obiectivul lor, zdrobind orice obstacole.

Scopul stabilit in fata lor ii atrage, le ofera un stimulent pentru viata si lupta. Marte de mare viteza da impulsivitate, creeaza conditii in care este dificil sau imposibil sa te opresti si sa te gandesti inainte de a lua decizii sau de a efectua actiuni. Adesea, cei nascuti in zi de marti spun si fac mai intai ceva, apoi incep sa se gandeasca daca au facut ceea ce trebuie, daca au spus ceva de prisos. Exista putine probleme in viata unui martetian, dar impulsivitatea, graba excesiva este una dintre ele.

Un tanar martetian poate fi lenes doar pentru ca nu vede activitati care pot aduce un rezultat interesant pentru el. Pentru ca un tanar martetian sa doreasca sa invete, trebuie sa-ti stabilesti un obiectiv clar si sa ii explici atractivitatea. Un tanar nascut in zi de marti isi poate pierde complet interesul pentru invatare daca procesul de invatare este prea lung, asa ca nu ar trebui sa-l faci sa stea mai multe ore la rand peste manuale si sa-i explice mult timp subiectul de studiu. Cea mai buna metoda de a obtine o educatie pentru un martetian este studiul externe. Indiferent de sex, martetienii au multe calitati masculine, deoarece Marte este o planeta masculina. Un barbat nascut marti se va stradui pentru titlul de barbat adevarat. Femeile pot fi curajoase, puternice si neimblanzite, de multe ori renunta la imbracamintea femeii si poarta pantaloni.

Orice martetian poseda multe calitati masculine si are abilitatea de a urmari masculin. Il vei ajuta foarte mult pe martetian daca, in tinerete, il inveti cum sa manipuleze uneltele metalice, sa-l inveti sa mearga cu bicicleta si cu masina, sa inteleaga mecanica structurilor metalice, sa traga cu un pistol si sa foloseasca obiecte ascutite, intepatoare. Activitatile sportive, in special exercitiile cu dispozitive metalice, vor fi foarte utile pentru orice martetian, deoarece Marte este responsabil de metal, iar contactul cu metalul il va face pe martetian mai increzator in sine. Orice martetian este capabil sa inceapa mai multe lucruri in acelasi timp, sa devina pionier. Corpul si psihicul sau sunt adesea tensionate de disponibilitatea constanta de a descoperi lucruri noi. Nu este neobisnuit ca martetienii sa sufere de supratensiune.

Martienii sunt oameni de foc. Pot iubitori de focuri de tabara sau pompieri. Marte este o planeta a agresivitatii si a razboiului si, potential, orice martetian este un soldat curajos care nu are nevoie sa fie instruit pentru a lupta. Pot fi atat teoreticieni, cat si practicanti ai afacerilor militare. Daca observati intr-un tanar martetian dragostea pentru lupte, argumente, abilitatea de a crea situatii de conflict, angajati-va serios in educatia sa – invatati sa nu distrugeti, ci sa creati, deoarece un luptator martetian poate creste pana sa fie extremist. De-a lungul vietii lor, orice marti este o zi fericita pentru martetieni, cand pot incepe orice afacere, sa rezolve cele mai dificile probleme din viata lor. Anul lui Marte poate deveni fericit pentru acesti oameni razboinici.

Oamenii nascuti marti se disting printr-o minte ascutita, inteleg din mers, dar deseori cunostintele lor sunt superficiale. Au logica si sunt critici la tot ceea ce nu le place. Sunt inventivi, ingeniosi si energici, dar trebuie sa cultive consecventa si perseverenta in atingerea obiectivelor. Starea lor de sanatate depinde de succesul in afaceri, chiar si in copilarie se remarca. Daca exista suficiente jucarii si carti, atunci acestea sunt sanatoase, daca nu li se da ceva, atunci incep sa se imbolnaveasca. Oamenii nascuti marti sunt susceptibili la tulburari nervoase si cei care sufera de o mobilitate insuficienta a limbii sunt adesea gasiti, au plamani slabi si, ca urmare, pleurezie frecventa, pneumonie.

Cei nascuti in zi de Miercuri

Daca o persoana s-a nascut miercuri, viata sa este condusa de Mercur si poate fi numit un mercurian. Mercurul este planeta tineretii si a usurintei, iar mercurienii, indiferent de varsta, se pot simti tineri, pot arata bine si pot ramane oameni mobili pana la o varsta matura. Pot deveni specialisti in intinerirea corpului. Un subiect de actualitate in viata unui mercurian poate fi subiectul prietenilor-prieteni, fratilor si surorilor, deoarece Mercur este cel care se ocupa de relatiile de prietenie, determina relatiile cu fratii si surorile. Un mercurian isi poate iubi fratii, surorile si prietenii, ii poate trata rau, poate avea multi prieteni sau doar unul, dar acest subiect este important pentru el, il ingrijoreaza. Fratele, sora si prietenii pot oferi unui mercurian mult mai mult decat parintii.

Un tanar mercurian este adesea agitat, foarte mobil, usor distras. Astfel de copii trebuie invatati intelepciunea in miscare, in timpul jocurilor, pe jos, in transport. Procesul de invatare nu ar trebui sa fie intruziv, ci sa treaca neobservat. Exista multe lucruri pe care un mercurian le poate invata de la fratii, surorile si prietenii sai, chiar mai mult decat de la parintii si profesorii. Este mai util pentru un Mercurian care ramane in urma sa lucreze cu un prieten excelent decat cu un tutor. Mercur este dusmanul constantei, deoarece este o planeta de miscare, schimbare constanta. Atat mercurienii tineri, cat si cei adulti isi schimba adesea atitudinea fata de oameni si situatii. Nu trebuie sa-l certati pe tanarul Mercurian pentru faptul ca prea des isi schimba prietenii sau decorul din camera lui. Are nevoie de schimbare ca de aer. Se va simti rau daca nu exista nicio schimbare in jurul sau.

Citeste si articolul :   Anul 2022 va fi special pentru aceste 3 zodii: le asteapta schimbari mari

Cu cat Mercurianul este mai mobil si viata lui este mai variata, cu atat se simte mai bine. Mai presus de toate, tinerii mercurieni au nevoie de comunicare pe picior de egalitate. Se vor simti mai increzatori, se vor asigura impotriva eventualelor complexe, daca pot numi adultii pe numele lor fara nume patronimice, se vor referi la ei ca prieteni, folosind „tu”. In educatia unui mercurian, o interdictie este inacceptabila, deoarece Mercur este planeta libertatii. Interzicand Mercurianului ceva, in special comunicarea sau jocurile in aer liber, cream o baza excelenta pentru complexe.

Incercati sa creati conditii pentru tanarul mercurian in care nu ar avea rost sa interziceti. Mercur se ocupa de vorbire, informatie, procesul de gandire, educatia primara si adesea mercurienii au probleme cu vorbirea, exista dorinta de a deveni logoped, de a face lucrari legate de colectarea si transmiterea informatiilor.

Mercurianul poate deveni un bun profesor de scoala elementara, jurnalist, scriitor, librar. Este util sa-l invatati pe un tanar mercurian sa citeasca cat mai devreme posibil, sa-l invatati sa-si exprime gandurile succint, sa colecteze informatii si sa le foloseasca. Ii este util sa invete poezie, sa joace jocuri intelectuale, parintii ar trebui sa vorbeasca mai des cu el. Cu cat Mercurianul este mai bine citit, cu atat stapaneste mai bine cuvantul, cu atat merge mai increzator in viata.

Mercurienii pot fi vicleni si abili, capabili de activitati comerciale. Tinerii mercurieni pot fi inselatori teribili, dar nu ar trebui sa-i certati pentru asta, trebuie sa-i invatati sa-si foloseasca viclenia, astfel incat nimeni sa nu sufere. Acest lucru va ajuta jocurile in aer liber, in special fotbalul si chiar jocul de carti. De-a lungul vietii unui mercurian, orice mediu este o zi fericita pentru el, cand poate prelua cele mai dificile cazuri. Dar cele mai reusite perioade ale vietii sunt anii lui Mercur, care au inceput miercuri.

Oamenii mercurieni au o combinatie destul de bizara de trasaturi de caracter. Acestia se straduiesc pentru dreptate si armonie, pentru creatie si echilibru. Urasc dusmania si varsarea de sange. Oamenii nascuti miercurea au multe planuri, dar incercand sa le puna in aplicare, se confrunta cu dificultati si opozitii serioase. Au multi dusmani, deoarece tind sa puna presiune pe altii.

Sanatatea oamenilor nascuti in zi de miercuri este peste medie, iar marja de siguranta in situatii stresante este mare. Ei isi recapata rapid fortele si se reped pentru a cuceri varfurile.  Dupa treizeci de ani, trebuie sa protejati intestinele, organele interne si coloana vertebrala.

Citeste continuarea AICI

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.