Horoscop zilnic, 18 septembrie 2022. Zi dedicata odihnei

Astrele te sfatuiesc sa iei o pauza de la munca si sa dedici complet aceasta zi odihnei.

Berbec

Aceasta este o zi grozava pentru Berbecul singur. Este timpul sa intalniti potentiali parteneri care va inteleg si care pot sa aprinda focul interior. Abilitatea de a ramane deschis va va ajuta sa va schimbati atat lumea interioara, cat si cea exterioara. Cei care sunt deja intr-o relatie trebuie sa-si cunoasca partenerul la un nivel mai profund. Si lasati-i sa se simta vazuti si auziti, precum si iubiti. Sfat: Fa loc dragostei.

Taur

Publicitate

In acest weekend te vei simti ca o regina sau un rege. Vrei sa spui da tuturor. Dar asigura-te ca nu te uiti de ce este mai important. Alocati timp pentru ca cei dragi. Organizati o intalnire cu prietenii vechi, vizitati rudele apropiate. Incercati sa nu rupeti legatura cu ei. Sfat: Raspunde la fiecare oferta.

Gemeni

Nu avem niciodata o imagine completa a ceea ce se intampla in culise. Singurul lucru pe care il putem face este sa facem tot posibilul pentru noi si sa lasam restul in seama celorlalti. Cand aveti indoieli, faceti un pas inapoi si priviti in jur, analizati bine situatia si faceti ceea ce credeti ca este corect. Sfat: ceea ce cauti este acolo undeva, nu inceta cautarea.

Citeste si articolul :   Curg vestile bune. Horoscop cu Neti Sandu.

Rac

Transformi o prietenie in altceva. Veti ajunge sa va cunoasteti ca niciodata, dar mai aveti multe de descoperit. Apropiati-va de interese comune si impartasiti vise si dorinte unul cu celalalt. Sfat: mai ai multe de invatat.

Leu

Acesta este momentul sa va reconectati cu artistul interior, poetul interior, actorul/actrita interior. Acesta este momentul sa va acordati libertatea deplina de a va exprima asa cum doriti cu adevarat. Facand acest lucru, elibereaza-te de ideea de perfectiune. Elibereaza-te de nevoia de a fi pe plac celorlalti. Sfat: creativitatea este cea mai mare forma de protest existenta.

Fecioara

Nimic demn de amintit nu poate fi creat jucand lucruri mici si nu dezvaluind toate cartile. In aceasta zi, va trebui sa-ti asumi mai multe riscuri decat in ​​intreaga ta viata. Cand vine vorba de dragoste, stelele iti amintesc sa iesi din normal si sa te scufunzi in emotiile tale. Rationalizarea sentimentelor nu va duce nicaieri. Sfat: Eliberati-va potentialul interior.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2022. Vine o perioada de stabilitate financiara pentru Varsator

Balanta

Mintea umana este limitata in multe feluri. Avem tendinta de a ramane blocati in situatii traumatice. In loc sa te indoiesti de tine, gaseste puterea de a termina ceea ce ai inceput. Crede in imposibil si participa la viitorul tau. Sfat: du lucrurile la bun sfarsit.

Scorpion

Daca continui sa faci lucrurile asa cum ai facut inainte, nimic nu se va schimba. Este timpul sa-ti inchei viata normala odata pentru totdeauna. Aminteste-ti ca trecutul tau nu iti determina viitorul. Va trebui sa improvizezi pe parcurs. Sfat: Iesi din zona ta de confort.

Sagetator

Temerile tale te conving ca lucrurile nu se vor imbunatati niciodata si ca nu meriti ceea ce ai cerut. Gasiti sursa acestei credinte negative si calea spre schimbarea interioara. Ai incredere in tine. Sfat: poti deschide calea catre o noua realitate, trebuie numai sa ai vointa.

Capricorn

Lasa-te sa simti totul. Te vindeci si cresti. Fa-ti timp sa iei toate lectiile vietii. Luati un moment pentru a va reface puterea. Sfat: va asteapta suisuri si coborasuri, fiti pregatiti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2023. Fecioara trebuie sa profite de noile oportunitati

Varsator

Acum nu este momentul sa-ti iei corpul de la sine inteles. Este timpul sa acordam prioritate sanatatii si bunastarii. Mancati corect, faceti exercitii fizice, petreceti timp in natura. Cand vine vorba de profesia ta, trebuie sa te dovedesti. Sfat: Fii indraznet astazi.

Pesti

Ai trecut prin iad si inapoi. Dar vestea buna este ca devine mai bine. Munca ta grea va aduce recompense mari. Securitatea financiara dupa care tanjeai va fi in curand a ta. Singurul lucru de facut este sa lucrezi din greu. Sfat: munca ta grea va culege recompense grozave.

Publicitate

Autor