Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut

Pentru cei nascuti in zi de joi

Daca o persoana s-a nascut joi, Jupiter ii va conduce viata si o astfel de persoana poate fi numita Jupiteriana. Jupiter este planeta de expansiune a sferei de activitate si sfera de influenta, planeta actiunilor la scara larga, prin urmare Jupiterienii sunt capabili sa gandeasca global. Vor mult de la viata, isi stabilesc deseori obiective ambitioase, le este greu sa faca pasi mici, vor sa isi atinga obiectivele rapid.

Orice afacere ar intreprinde Jupiterianul, el este capabil sa o extinda la nesfarsit. Jupiterienii au tendinta de a exagera, ceea ce le strica viata. Jupiterianul vrea sa fie un om mare si de multe ori ii supraestimeaza capacitatile. Poate deveni o persoana foarte importanta in societate, o persoana respectata, influenta, dar pentru aceasta are nevoie fie de legaturi cu astfel de oameni, fie de o educatie foarte buna, deoarece Jupiter este asociat cu invatamantul superior. Un Jupiterian poate deveni profesor universitar, un profesor excelent care transmite oamenilor nu un set de informatii, ci cunostinte profunde. Poate deveni orice profesionist in domeniul educatiei.

Jupiter este planeta oamenilor influenti, iar un jupiterian de-a lungul vietii sale poate depinde de bunavointa unor oameni, de dispozitia superiorilor sai, de favoarea rudelor bogate si influente. El insusi poate oferi un sprijin serios oamenilor fata de care soarta nu este binevoitoare. Jupiter este planeta activitatilor sociale si poate fi dificil pentru un jupiterian sa stabileasca o viata personala, deoarece activitatile sociale, munca ii iau prea mult timp si energie si sunt deseori mai interesati de problemele familiale decat de acasa. Jupiterianul poate fi un carierist; iar un tanar Jupiterian viseaza adesea la viata unui om de afaceri. Jupiterianul are capacitatea pentru o afacere de succes. Trebuie sa i se dea cea mai buna educatie, altfel va avea greutati in viata. Jupiterienii sunt uneori necolectati in studiile lor. Vor sa obtina cunostinte serioase,

Incearca sa-l inveti pe tanarul Jupiter sa nu exagereze dificultatile. Indiferent de problemele cu care se confrunta, nu sunteti de acord ca sunt serioase, spuneti intotdeauna ca orice problema este rezolvabila si ca majoritatea sunt doar un fleac. Jupiter este legat de subiectul de peste mari, iar jupiterenii pot avea bune cunostinte de limbi straine, deci este foarte util sa predati unui tanar jupiterian cateva limbi straine.

Astfel de oameni pot comunica cu usurinta cu strainii, pot cunoaste perfect geografia, pot deveni calatori, au pofta de tari de peste mari, dorinta de a schimba cetatenia. Pentru dezvoltarea armonioasa a unui tanar Jupiterian, este util sa predati geografie, sa-l trimiteti in calatorii sau la studii in strainatate. Orice jupiterian este capabil de o viziune filosofica asupra vietii, poate fi o persoana profund religioasa, deoarece Jupiter este responsabil de invataturile filozofice si religioase.

Cunoasterea filozofiei si a scripturilor religioase il ajuta in viata, ii da credinta in fortele sale, asa ca este util sa il familiarize pe tanarul Jupiterian cu textele sacre ale scripturilor religioase si cu operele filozofilor. Cu toate acestea, nu ar trebui sa-i impui nicio religie. Jupiterianul este capabil sa-si creeze propria scoala spirituala, sistemul filosofic, sa deschida o noua directie in orice stiinta.

De-a lungul vietii unui Jupiter, orice joi este cea mai reusita zi, iar anul lui Jupiter, care a inceput joi, poate fi o perioada foarte reusita in care Jupiterianul va putea sa profite la maximum de abilitatile sale si sa realizeze mult.

Cei nascuti joi au un suflet curat si o inima buna. Sunt corecti si iau intotdeauna partea celor jigniti. Sunt gata sa imparta ultima bucata de paine si sa ofere ultima camasa. In familie si in cercul apropiat, acestea sunt in general preferate. Acestia se caracterizeaza prin frumusete externa si interna. Sunt surprinzator de consecventi in planurile si la locul de munca. Dar trebuie sa isi calculeze corect puterea, altfel, dand tot ce le sta in putinta, pot face o criza nervoasa.

Publicitate

Au mereu bani. Oamenii nascuti in zi de  joi sunt inzestrati cu imaginatie creatoare, printre ei se numara multi poeti, scriitori, artisti. Sunt organizatori extraordinari si obtin rezultate excelente in orice industrie. Sanatatea lor este supusa unor influente puternice din exterior. Iarna – raceli, toamna – stres si depresie. Bolile organelor interne, ale inimii si ale vaselor de sange ii bantuie toata viata.

Cei nascuti in zi de vineri

Daca o persoana s-a nascut vineri, Venus ii conduce viata si o astfel de persoana poate fi numita venusiana. Fiind la mila planetei sentimentelor si placerilor, venusianul este foarte pretentios in ceea ce priveste conditiile de viata, se poate simti bine numai in conditii confortabile, are constant nevoie de placeri noi. Nu va putea studia pe stomacul gol sau intr-o camera racoroasa. Venusienii sunt aproape in permanenta la mila unor sentimente puternice, le place sa faca lucruri care provoaca senzatii placute, de exemplu, muncind sau mergand in natura, facand gradinarit, lucrand cu oameni frumosi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 februarie 2023. Este timpul ca Fecioara sa isi implineasca visele

Venusienii sunt naturi senzuale, sentimentele, de regula, sunt mai importante pentru ei decat bunul simt. Pentru dezvoltarea abilitatilor unui tanar venusian, este util de la o varsta frageda sa fie introdus sa lucreze cu solul, cu plante salbatice, de gradina sau de interior.

Venus pamantean, planeta frumusetii, face ca subiectul corpului fizic sa fie relevant, iar venusianul este adesea preocupat de sanatatea si aspectul sau. Pentru a avea incredere in sine, trebuie sa arate bine. Venusienii au un gust innascut si sunt capabili sa decoreze lumea din jurul lor; aleg adesea o profesie legata de frumusete. Cu cat un venusian este capabil sa faca cu propriile maini, cu atat se simte mai increzator si cu atat realizeaza mai mult in viata.

Venus ne da diferite dorinte, ne face sa alegem, de aceea venusienii sunt plini de dorinte, foarte pretentiosi la calitatea lucrurilor cumparate. Fiind o planeta a elementului pamant, Venus da dragoste de bani, dorinta de a primi un venit stabil. Venusienii sunt dispusi sa lucreze sincer pentru un salariu mic, dar stabil. Pentru ca venusianul sa fie mai adaptat la viata, el ar trebui invatat sa lucreze de la o varsta frageda, trebuie sa-i arati nevoia de munca. Lasa-l sa te ajute cu treburile casnice si indeamna-l sa sa castige bani pe cont propriu cat mai devreme.

Deoarece Venus este o planeta feminina, venusienii gasesc cu usurinta un limbaj comun cu femeile, au multi prieteni, femeile sunt mai interesate de ele decat barbatii. Adesea, venusienii aleg sa lucreze intr-o echipa feminina, devin specialisti in problemele femeilor. Este mai util pentru un tanar venusian sa comunice cu femeile decat cu barbatii, deoarece acestea sunt capabile sa-l invete multe, ii ofera ceva foarte important pentru dezvoltarea sa.

Citeste si articolul :   Horoscop AUGUST 2021, cu Mariana Cojocaru: "Se anunta momentul zero, crucial pentru toate zodiile"

De-a lungul vietii, fiecare vineri este o zi norocoasa pentru un venusian. Orice eveniment care i se intampla in aceasta zi este bun pentru el. Vineri este mai usor pentru venusian sa decida un pas important, o conversatie responsabila, tocmai in aceasta zi primeste un mare sprijin din partea puterilor superioare. Fiecare an al lui Venus, adica anul care a inceput vineri, este un an fericit pentru el, cand are dublul sprijin al conducatorului vietii sale, Venus.

Oamenii nascuti vineri au uneori trasaturi contradictorii de caracter. Pot fi si buni si rai, acomodativi si incapatanati in lucruri marunte, in sufletele lor exista adesea o lupta intre adevar si minciuna, intre lumina si intuneric. Acest lucru este evident mai ales la cei care s-au nascut la ora apusului. Vinerea oamenii sunt hipersensibili si vulnerabili. Instinctiv „citesc” oamenii si isi ascund mereu opiniile despre ceilalti, Dar uneori sunt cruzi si vorbesc chiar mai mult decat ar trebui, desi atunci cand se racoresc, sufera intotdeauna de cele spuse.

Oamenii nascuti vineri se distinge prin gandire logica, ofera sfaturi practice altora, dar din cauza lenei lor naturale, ei insisi nu isi folosesc intotdeauna calitatile pentru propria lor dezvoltare. Daca vineri o persoana s-a nascut intr-o familie bogata, exista sansa ca aceasta sa nu-si dezvolte niciodata cele mai bune calitati, ci sa mearga doar cu fluxul vietii pana cand apar schimbari in viata sa. In ceea ce priveste sanatatea, inima, stomacul si ficatul sunt cel mai adesea afectate de stresul nervos. In plus, exista „probleme” cu rinichii si vezica urinara, iar cand inainteza in varsta sunt posibile leziuni la nivelul picioarelor si luxatii articulare.

Citeste continuarea AICI

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.