Horoscop 2021, cu Mihai Voropchievici. Este anul cu cele mai mari schimbari

Horoscop 2021. Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti despre noul an.

“Anul 2021 vine cu necunoscut, aventura, schimbare. Intram in aventura vietii noastre! Vom stabili ce vrem de la noi, anul viitor rabufnim. Din pacate, nu avem parte de previziuni prea generoase.

Horoscopul Italian dupa data nasterii: are 5 puncte de referinta: sunt 5 tipologii si se bazeaza pe ziua de nastere.

Nativii nascuti in datele: 1, 6, 11, 21, 26, 31

Publicitate

Este un revelator 2021. E un an de claritate si de regenerare emotionala si spirituala. Acesti oameni vor fi mai impacati cu ei si mai fericiti ca niciodata.

Vin lucruri extraordinar de bune pentru gasirea fericirii sufletului: dragostea. In 2021 isi intalnesc dragostea cei care sunt singuri, cei care nu sunt traiesc o dragoste la cote superioare, se reindragostesc de partener. Provocatori incontinuu. 2021 este an prielnic casatoriei, impacari, noi inceputuri. Un an despre vindecare, iertare si acceptare.

Nativii nascuti in datele: 2, 7, 12, 17, 22, 27

Anul 2021 le ofera noi sanse in cariera, poate fi vorba de un job nou chiar si in alta tara. Sunt niste oportunitati fantastice. Vor sa cumpere o locuinta. Anul viitor vine cu eforturi pentru a-si consolida relatia de iubire. Ei sunt cei care ofera tot, dar daca nu imi oferi nimic inapoi intru la banuieli. Apeleaza la sfaturi, dialog pentru ca toate deciziile luate sunt pentru 9 ani. E un an de colaborare si trebuie sa mearga pe mana increderii.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 5-11 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Vesti bune pentru Tauri si Lei

Nativii nascuti in datele: 3, 8, 13, 18, 23, 28

Trecutul nu a fost lin, au trecut prin transformari, iar acum vin niste transformari si schimbari uluitoare pentru astfel de oameni. Vin evenimente care le pot rascoli sufletul. Este un an tumultos, chiar de la inceputul anului. Vin la pachet schimbari sentimentale: de tristete, oboseala, euforie, epuizare.

Publicitate

Trec prin niste metamorfozari. Aveau nevoie sa isi clarifice totul ca sa fie o perioada senina pentru ei. Cei casatoriti au in centrul preocuparilor persoana iubita. Ceilalti au in centrul atentiei dorinta de a-si face o familie, de a gasi sufletul perecehe, acea iubire! Anul vine cu un ajutor, sa isi cunoasca viitorii parteneri.

Nativii nascuti in datele: 4, 9, 14, 19, 24, 29

2021 este un an cu provocari. Apar rataciri si amanari. Asa devin constienti de ce isi doresc si astfel vor alege numai ce isi doresc sufleteste. Relatia cu strainatatea este importanta: gasesc parteneri in strainatate.

Citeste si articolul :   Rune 24-29 noiembrie. Vesti bune pentru zodii

Dragostea poate aparea de unde nu se asteapta. In cazul celor singuri se naste o noua poveste de dragoste la care n-ar fi sperat si de care au crezut ca nu mai exista. O persoana cunoscuta in acest an ar face orice sa va cucereasca, sa va sprijine in procesul de vindecare si sa va acorde toata increderea, atentia si iubirea din lume. Vine cineva necunoscut!

Nativii nascuti in datele: 5, 10, 15, 20, 25, 30

E vorba de daruirea de sine. Daca au facut greseli anul trecut, acum, in urma deciziilor pripite trag concluziile ca au gresit si nu vor sa mai greseasca. Trebuie sa gaseasca un numitor comun in relatia de dragoste.

Daca ati renuntat la anumite vise pentru ca nu se pot indeplini: surpriza pot veni cele visuri dupa care sa te ghidezi si sa-ti gasesti fericirea, sa vezi ca in final e o dragoste atat de mare, te-a lovit ceva de te transforma total: din sceptic, neincrezator in ceva luminos. indragostiti-va fara frica pentru ca anul atrage pentru voi un lucru fantastic: admirarea viitorului partener de viata, pentru cei necasatoriti, pentru cei casatoriti: veti fi adulati de partener, pusi pentru un piedestal”, a spus numerologul, la Antena 3.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.