Ziua de nastere iti influenteaza destinul

Pentru cei nascuti in zi de Sambata

Daca o persoana s-a nascut sambata, Saturn ii guverneaza viata si persoana respectiva poate fi numita saturniana. Saturn este planeta incercarilor si limitarilor si, de regula, saturnienii isi percep soarta ca pe o incercare, o cruce care trebuie purtata cu umilinta prin viata. Viata unui saturnian este dificila de la nastere. Este dificil pentru un saturnian sa se bucure de viata. Cel mai mult pe care il poate face este sa fie filosofic cu privire la dificultatile sale.

Saturn este planeta soartei rele, a limitarilor, a fortei, iar viata unui saturnian este plina de accidente fatale, el traieste mult timp in limitari, soarta ii tempereaza spiritul. Saturnianul traieste intr-un stres spiritual si fizic constant si, cu cat spiritul si corpul sau sunt mai puternice, cu atat ii este mai usor sa suporte loviturile sortii. In educatia unui tanar saturnian, accentul principal ar trebui pus pe intarirea spiritului si a corpului sau.

Inca din copilarie, este util sa-l temperam in diferite moduri. Este inacceptabil sa-l rasfeti, trebuie sa faci totul pentru a creste ca o persoana puternica, increzatoare in sine, capabila sa-si rezolve singur problemele. Daca un tanar saturnian cade, nu te grabi sa-l ajuti, lasa-l sa se ridice si sa se calmeze. Simtind sprijin puternic si grija din partea parintilor lor, saturnianul nu va invata sa fie independent.

Publicitate

Implicarea in etapa cresterii sale este foarte utila si chiar necesara, deoarece il va ajuta la o varsta frageda sa se impace cu soarta si sa suporte mai usor loviturile sale la varsta adulta. Saturnianul poate fi o persoana dura, retinuta emotional, foarte solicitanta si chiar rea si cruda, deoarece aceasta este natura lui Saturn – conducatorul vietii sale, determinand calitatile de baza ale naturii sale.

Natura dura a saturnianului poate instraina oamenii de el, dar datorita unui astfel de personaj, aceasta persoana poate deveni un excelent specialist in domeniul intaririi spiritului si corpului, un expert in orice domeniu in care sunt necesare rezistenta fizica, puterea caracterului si stapanirea de sine. Indiferent de fizicul lor, saturnienii sunt foarte rezistenti si sunt capabili sa lucreze mult timp fara odihna, lipsa de somn si malnutritie.

Acestia sunt lucratori adevarati, pregatiti pentru orice loc de munca, doar pentru a-si imbunatati situatia financiara. Un tanar saturnian trebuie invatat sa lucreze de la o varsta frageda, chiar daca invata in tinerete ce valoreaza o bucata de paine. Este util pentru el sa se angajeze in sporturi care necesita rezistenta. Saturnianul poate fi un antrenor excelent in aceste tipuri de sporturi. Saturn este planeta conservatorilor, iar saturnienii sunt adesea foarte conservatori in punctul lor de vedere, cu greu isi schimba obiceiurile.

Datorita conservatorismului, saturnianul poate fi un mare admirator al clasicilor, cu un mare respect pentru traditii. Adesea, saturnienii isi asuma functia de pastrator a ceea ce ar trebui sa ramana neschimbat, de exemplu, ei devin curatorii muzeului, colectionari de antichitati. Orice saturnian are capacitatea de a pastra ceea ce atinge. Lucrurile il servesc pe Saturnian mai mult decat oamenii nascuti in alte zile ale saptamanii. De regula, saturnienii nu sunt influentati de moda si isi construiesc viata dupa propriile reguli.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 aprilie 2022. Vesti bune pentru cateva zodii

Multe invataturi filosofice spun ca o persoana vine pe Pamant pentru a se schimba, pentru a deveni mai buna. Dar este dificil pentru o persoana care traieste sub influenta unui Saturn conservator sa se schimbe. Este dificil pentru astfel de oameni sa-si dezvolte abilitatile, deci cu cat descopera mai multe abilitati in sine in copilarie, cand spiritul este mai mobil, cu atat va fi mai interesanta viata lui.

Traditiile, regulile si legile sunt importante pentru saturnian, deoarece Saturn este planeta-legiuitor. Saturnianul poate deveni un pastrator al traditiilor, un agent al sistemului legislativ, un angajat al organismelor care monitorizeaza punerea in aplicare a legilor si reglementarilor. Saturnianul este capabil sa se multumeasca cu putin, poate fi foarte econom si adesea devine economist.

Are calitatile care ii permit sa vada obiecte inutile, iubeste formele stricte simple, este capabil sa simplifice viata, sa se salveze pe sine si pe ceilalti de dificultati inutile. Saturnianul are un simt innascut al proportiei, ceea ce il poate face expert in stiintele exacte. Este util pentru un tanar saturnian sa puna intrebari despre cantitate mai des, de exemplu, sa-l intrebe „Cat de mult vrei …”.

Acest lucru il va ajuta sa descopere un sentiment al proportiei in sine. Dar, indiferent de dorintele sale, nu-i oferi niciodata multa mancare, jucarii si alte lucruri. Invata-l sa se multumeasca cu putin.

Saturn este planeta sefilor, este asociata cu relatiile cu batrani sau pozitie, prin urmare, pentru un saturnian, relatiile cu propriul tata, fratele mai mare si sefii sunt foarte importante. O relatie buna cu seful sau cu tatal sau il ajuta sa se descurce bine in viata chiar mai mult decat o educatie excelenta. Saturnianul, care a crescut fara tata sau fara nicio alta autoritate, va cauta un inlocuitor pentru el toata viata, va alege un sot cu calitatile pe care ar dori sa le vada la tatal sau.

Absenta unui tata, o relatie proasta cu tatal sau este un dezastru pentru el. Tatal sau cineva care il inlocuieste va fi capabil sa-l invete foarte mult pe saturnian, sa-si dezvaluie potentialul, sa dea educatia si educatia necesare pentru implementarea cu succes a programului sau de viata. Orice sambata este o zi fericita pentru un saturnian, cand ar trebui sa ia in considerare cele mai dificile cazuri, ia decizii responsabile. Anul lui Saturn, adica anul care a inceput sambata, poate fi si un an fericit. Desi anul lui Saturn este o perioada dificila pentru majoritatea oamenilor, saturnianul intr-un astfel de an are dublul sprijin al conducatorului vietii sale si poate realiza multe.

Cei nascuti sambata sunt fie foarte buni, fie foarte rai, sunt dominate de trasaturi de caracter conflictuale in cea mai inalta manifestare. Daca sunt destepti, atunci fac totul excelent; daca sunt prosti, atunci prostia este insotita de toate. In orice caz, sunt foarte emotionali si aceasta trasatura este esentiala in caracterul lor de-a lungul vietii lor. Cu o mare putere magnetica, ei pot castiga atentia si dragostea chiar si a celor mai fara contact.

Se adapteaza cu usurinta la orice mediu, dar uneori cad sub influenta vointei altcuiva si deseori sufera de acest lucru. Urasc certurile, scandalurile, dar schematorii se gasesc adesea printre ei. Mintea lor plina de resurse le permite sa vada evenimente cu mai multe miscari inainte si sa le construiasca dupa propriul design. Dar soarta lor este adesea schimbatoare: ori zboara sus, apoi cad rapid, suisuri si coborasuri ii insotesc toata viata, fara indoiala, acest lucru le provoaca unele daune morale, dar totusi nu ii scoate din sa. Sunt meticulosi, ordoneaza intotdeauna lucrurile pana la capat. Dar adesea ei insisi joaca un joc dublu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 octombrie 2020. Zi plina de surprize pentru Sagetator

Zvonurile false si defaimatoare sunt intotdeauna raspandite despre ei. Sunt eficienti, nu pierd niciodata timpul, pot fi functionari publici excelenti si nu le va fi dificil sa gestioneze o intreprindere si o tara. Exista multi anchetatori si judecatori printre ei, diplomati excelenti. In copilarie, de obicei nu se imbolnavesc, cu varsta apare boli ale tractului gastro-intestinal si perturbarea glandelor endocrine. Sambata oamenii au adesea accidente.

Cei nascuti in zi de duminica

Daca o persoana s-a nascut duminica, Soarele ii controleaza intreaga viata si poate fi numita persoana solara. O astfel de persoana se va simti ca un creator. De regula, persoanele insorite au mai multe idei decat timp pentru a le pune in aplicare. In plus, Soarele ofera abilitati organizatorice.

Este mult mai placut pentru o persoana solara sa-si imagineze cum ideile devin realitate decat sa se apuce de treaba de dragul implementarii proiectelor lor. Uneori spun despre astfel de oameni ca nu sunt din aceasta lume, deoarece traiesc intr-o lume fantastica frumoasa. Cel mai mare lucru pe care il putem face pentru un copil nascut duminica este sa-si pastreze si sa-si dezvolte fantezia si imaginatia, nu-l priva de bucuria creativitatii interioare.

Inca de la o varsta frageda, un copil solar trebuie invatat sa deseneze, sa cante, sa danseze, sa fie dus la teatru, la expozitii de arta si sa fie prezentat oamenilor creativi. Poate nu devine un mare dansator, cantaret sau artist, dar invatarea acestui lucru il va ajuta in viata, il va face sa se simta mai increzator, sa inceapa o viata independenta mai devreme si sa realizeze mai mult.

Soarele ne ofera un sentiment de bucurie si un sentiment de iubire si, de regula, oamenii solari de-a lungul vietii sunt optimisti, cred ca totul este bine, adesea zambesc, emana energie pozitiva de bunatate si dragoste si sunt in mod constant in cautarea unui obiect pentru o noua iubire. Cineva cu care sa poata schimba energia solara a bucuriei si a iubirii. Viata ii face pe acesti oameni fericiti mai des decat ii supara. Raspunzand la intrebarea „Ce mai faci?”, Ei pot spune sincer ca le merge bine si chiar grozav. Soarele simbolizeaza personalitatea, individualitatea fiecaruia dintre noi, iar persoana solara este capabila sa isi manifeste in mod clar individualitatea, sa se declare ca o persoana neobisnuita. El este capabil de actiuni si ganduri neconventionale. Este foarte important sa nu suprimam manifestarile neconventionale ale copilului solar.

Foarte des oamenii nascuti duminica isi manifesta interesul pentru lux, se straduiesc sa traiasca frumos. Daca un copil nascut duminica arata mai mult interes pentru lucrurile frumoase decat pentru activitatile creative, este necesar sa se angajeze serios in cresterea sa, facandu-l interesat de orice afacere. Oamenii soare sunt foarte reticenti in a se angaja in lucrari si lucruri monotone in care nu gasesc bucurie. Este necesar sa se gaseasca un caz pentru copil care sa-i atinga firele sufletului si sa ii ofere in fiecare zi emotii si informatii noi; este mai bine sa-l inveti mai multe lucruri simultan, apoi va fi interesat. Soarele este o planeta de lux si, indiferent de nevoile unei persoane solare, isi poate trai intreaga viata sau o parte semnificativa a acesteia in lux sau in imediata vecinatate a luxului, de exemplu, fiind angajat al unui muzeu sau o companie de bijuterii.

Citeste si articolul :   Arata-mi cum stai asezat ca sa iti spun cine esti

Una dintre cele mai bune manifestari ale unei persoane solare este nobilimea, abilitatea de a face daruri generoase. Asa cum Soarele ne ofera energia sa, omul Soare este capabil de gesturi marete.

Cei nascuti duminica ar trebui sa aprecieze aceasta zi, pentru ca duminica vor putea gasi solutii la cele mai dificile probleme. Anul in care o persoana solara isi sarbatoreste urmatoarea zi de nastere duminica poate fi numit unul fericit. Anul Soarelui promite fiecarei persoane sa primeasca bucurie, inspiratie creativa, dar pentru o persoana solara nu va fi doar un an de bucurie, ci un an in care va putea implementa cele mai importante proiecte si isi va schimba fundamental viata.

Oamenii nascuti duminica au o rezerva vitala mare de energie. Sunt amabili si milosi. Intr-o situatie dificila, ei gasesc intotdeauna o cale de iesire si ii ajuta pe ceilalti sa gaseasca. Cu toate acestea, unii dintre ei succed uneori la o stare de spirit depresiva si cu greu ies din ei. Acest lucru afecteaza in principal pe cei care s-au nascut iarna. Oamenii nascuti duminica iubesc schimbarile din viata, cu greu suporta singuratatea, au multi prieteni si cunostinte, gasesc cu usurinta un limbaj comun cu toata lumea. Au intotdeauna propriul lor punct de vedere, stiu sa-l apere. Oamenii nascuti duminica sunt usor de inteles si au intotdeauna o perspectiva larga. Isi isi realizeaza planurile treptat, calculandu-si puterea la orice distanta.

Fiind de inalta inteligenta si caracter independent, ei sunt lideri in tot ceea ce intreprind. Urasc restrictiile si se razvratesc impotriva lor. Prin propriile eforturi si energie, ei se ridica deasupra mediului social prescris de nastere. Sanatatea oamenilor de duminica este puternica, dar se daruiesc sa lucreze atat de mult incat deseori sufera de nedreptatea altcuiva, ca urmare, un atac de cord ii scoate adesea din rutina, precum si astmul bronsic si ulcerele le afecteaza corpul . O dieta si exercitii fizice alese cu grija ii ajuta sa se ridice repede pe picioare. In perioada bolii, se simt mai bine singuri. Acest lucru va ajuta la concentrarea energiei pe vindecare. Fizic sunt bine construiti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.