Oana Roman, dezvaluiri despre iubita fostului sot.

Oana Roman a facut dezvaluiri despre noua relatie a fostului sot.

Oana Roman si Marius Elisei au divortat, dar au ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste crestere fetitei lor.

Fostul sot al Oanei a decis sa-si refaca viata, iar fiica lui Petre Roman a facut cateva lamuriri.

Oana Roman, primele declaratii despre noua iubita a lui Marius Elisei.

„Am fost in februarie in Egipt, mi-a placut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot sa fac nimic, petrecere. Asa ca am zis sa plec o saptamana in vacanta. Isa si-a dorit ca Marius sa mearga cu noi in vacanta. Data trecuta cand am mers amandoua in vacanta, Isa l-a sunat ca vrea ca data viitoare sa vina si el cu noi. L-am sunat acum sa vina cu noi ca vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e pana in 500 de euro, sigur si-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Si aseara a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar sa vina si m-a refuzat. L-am intrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis ca ai avea mai multe. Si el mi-a zis: nu, am decat una singura!”, a declarat Oana Roman, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

De asemenea, Oana Roman a vorbit si despre faptul ca fostul sot refuza sa se mai intalneasca cu ea pentru probleme legate de afacerea pe care o au impreuna.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, revoltata pe Claudia Patrascanu: "Am si avocati, am si bani"

„A dorit sa continuam cu afacerea, sa colaboram. Dar pentru asta trebuie sa ne intalnim, sa mergem impreuna sa luam marfa, sa facem poze. In ultima vreme evita, insa, sa ne vedem. L-am invitat la cina. Ii e frica sa nu-si strice noua relatie! Nici in parc nu vrea sa mearga cu mine, doar cu Isa”, a mai spus Oana Roman

Autor