Horoscop de miercuri, prezentat de Neti Sandu. Surprize mari pentru zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce principalele previziuni astrale pentru ziua de miercuri. Afla ce ti-au rezervat astrele.

HOROSCOP BERBEC

Preocuparile de grup or sa va aduca un plus de buna dispozitie. Poate aveti activitati in aer liber si o sa va destindeti. Poate abia acum soseste comanda pentru casa si o sa reamenajati interiorul. Faceti si o curatenie generala, ca sa va priasca statul acasa, sa fie confort.

HOROSCOP TAUR

Publicitate

Poate cautati o scoala, o gradinita, ca sa aveti de unde alege pentru copiii vostri si sa fie mai aproape de casa. Or sa mai vina niste bani si o sa aveti de facut plati. Sunt facturi de care oti fi uitat sau vreo datorie de returnat cuiva si trebuie sa va miscati rapid, sa nu luati amenzi.

HOROSCOP GEMENI

E un reviriment in sfera afectiva si o sa va puteti reface si viata de cuplu, in sfarsit. O sa reziliati un contract, ca sa intocmiti altul, care sa va aduca un plus de avantaje, sa va mearga mai bine si nu numai, financiar.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 noiembrie 2022. Capricornul trebuie sa ia o pauza

HOROSCOP RAC

E cineva care vrea sa recuperati un timp pierdut si sa fiti din nou impreuna intr-o relatie care va poate face fericiti. Sunt lucruri pe care nu le-oti fi rezolvat la timp si o sa trebuiasca sa le duceti la bun sfarsit si sa fiti cu bagare de seama la toate detaliile.

HOROSCOP LEU

Publicitate

Apar oferte de lucru si o sa va ganditi daca vi se potriveste ceva sau asteptati ceva mai bun, ca or sa mai fie. O sa dati zor sa terminati niste treburi, dar sa fiti atenti si la sanatate, sa nu tratati cu indiferenta vreun aspect care v-ar da mai apoi de furca.

HOROSCOP FECIOARA

O sa va alaturati unui grup, ca sa va fie mai usor sa lucrati. Se poate si online, numai sa va fie mai comod asa. Se poate sa umblati dupa semnaturi, aprobari si sa faceti programari pe la institutiile statului sau sa nu stati pe la cozi, sa fie civilizat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2021. Racul va invata din greseli

HOROSCOP BALANTA

O sa faceti, probabil, un efort financiar sa va duceti macar cateva zile undeva la odihna, la distractie, sa se simta ca e vacanta. E posibil sa va lipseasca vreun act sau mai multe si sa faceti rost rapid de ele, ca sa puteti legaliza o situatie, sa obtineti ce v-ati propus.

HOROSCOP SCORPION

Poate amanati o plecare, ca sa poate veni si copilul cu voi sau or fi treburi de serviciu care va retin acasa. Se poate sa primiti un raspuns de la un angajator si sa stabiliti inca o data conditiile, ca sa stiti pe ce munciti, sa fiti multumiti la final.

HOROSCOP SAGETATOR

Vi se da un raspuns de la banca si o sa stiti cum stati cu banii si cat puteti cheltui fara sa va pese. Poate va ganditi la viata in doi, daca sunteti singuri de ceva vreme si o sa fiti dispusi sa mai reduceti, chiar, din pretentii, ca sa puteti convietui in cei mai buni termeni.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 mai 2022. Balanta are nevoie de o pauza

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.