Horoscop 29 mai, cu Neti Sandu.Bat clopote de nunta pentru o zodie

Horoscop Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta.

HOROSCOP 29 MAI 2020 BERBEC

O sa dati si voi refresh interiorului, va luati si niste gadgeturi de ultima generatie, sa fiti in trend. O sa va regrupati cam ca pe vremuri, sa faceti o activitate care sa va aduca beneficii si materiale si spirituale, sa va simtiti din plin utilitatea.

HOROSCOP 29 MAI 2020 TAUR

Poate le luati copiilor ce au nevoie pentru scoala online sau ca sa se joace. Le amenajati o camera sau un loc de joaca in curte. Se poate sa dati un examen, sa sustineti un interviu, un speech online, sa va creati o tribuna de la care sa va transmiteti parerile, sa va prezentati produsele, ca sa le vindeti.

HOROSCOP 29 MAI 2020 GEMENI

O sa faceti rost de bani daca o sa mai aveti un job de rezerva, vreo colaborare, ca sa fie acolo niste bani de care sa nu va atingeti. O sa faceti unele schimbari si acasa si in plan profesional. Puneti accent pe latura estetica, vestimentatie si amenajari interioare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2022. Zi plina de emotii pozitive

HOROSCOP 29 MAI 2020 RAC

O revenire la buna comunicare de altadata cu partenerul de cuplu si sa ajungeti si la casatorie unii dintre voi, pentru ca va doriti copii. E posibil sa luati niste bani din urma si sa aveti cu ce sa faceti si un consult medical, sa va asigurati si tratamentul, daca o sa fie cazul.

HOROSCOP 29 MAI 2020 LEU

Se pare ca o sa faceti rost de bani si o sa treceti la cheltuieli mai indraznete. Poate va schimbati masina. O sa va puteti pune in practica ideile cu care sa dati lovitura in afaceri si sa adunati in jurul vostru oameni care sa va ajute la treaba, vestile bune vin spre voi.

HOROSCOP 29 MAI 2020 FECIOARA

Poate va faceti timp sa reactualizati buletin, pasaport, carduri, legitimatii, ca sa nu va treziti cu restrictii si amenzi. E momentul sa fortati un pic demersurile, ca sa aveti toate aprobarile pentru o angajare, ca sa dezvoltati un proiect sau ca sa intrati in posesia unei case.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Este timpul sa ne punem pe primul loc

HOROSCOP 29 MAI 2020 BALANTA

Strangeti bani ca sa puteti pleca fie cu treaba, fie pentru o scurta vacanta, in tara, in strainatate, unde o sa aveti curaj. Poate e mult de lucru pe acasa, faceti niste modificari, zugraviti, reamenajati interior, exterior, luati aparatura noua, faceti investitii in casa.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SCORPION

Poate aveti de dat un examen, sa completati niste formalitati de plecare, in scop profesional sau aveti poate alte treburi personale in strainatate, posibil. O sa aveti o intuitie legata de bani, cum sa faceti rost de ei, cu cine trebuie vorbit, ce resurse sa aruncati in joc si o sa va iasa pasenta.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SAGETATOR

Inca mai sunt sanse sa va asezati la casa voastra cu fiinta visurilor voastre. Poate trebuie sa faceti voi primul pas. Aveti o agenda a relatiilor pe care trebuie sa le ajustati pe ici, pe colo, ca sa depasiti un colaps. Comunicarea trebuie dusa la alt nivel, mai sus.

Citeste si articolul :   Horoscop 11 aprilie 2020. O zodie are noroc la bani, alta plange cu lacrimi amare. Ce se intampla cu celelalte zodii

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor