Liviu Varciu, tatic pentru a treia oara. Iubita sa a adus pe lume un baietel

Cunoscut de toata lumea, Liviu Varciu are parte de cele mai frumoase clipe din viata sa. Artistul este din nou tatic. Iubita sa a adus pe lume o minune de baietel.

Anda Calin si Liviu Varciu mai au impreuna o fetita, iar artistul mai are inca o fata dintr-o relatie anterioara.

Liviu Varciu a declarat in urma cu ceva vreme, ca desi, el si iubita sa au o fetita, cei doi isi mai doresc inca un copil. In momentul de fata, dorinta lor s-a implinit.

Anda Calin, freumoasa partenera a artistului, a devenit mama pentru a doua oara, indeplinindu-i cea mai mare dorinta a lui Liviu Varciu. Acum ceva vreme, cei doi  au dezvaluit sexul bebelusului, spunand ca va fi baietel.

Artistul este un tata foarte responsabil, grijuliu si iubitor, iar acum e tare mandru ca are cine sa-i duca numele mai departe.

Fiica cea mare a lui Liviu Varciu, Carmina, a devenit majora, recent. Artistul a postat fix la miezul noptii, pe retelele de socializare o urare pentru fiica sa alaturi de o fotografie.

View this post on Instagram

La@multi ani tata! Prințesa mea a făcut 18 🙈🙈🙈. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

“La multi ani, tata! Printesa mea a facut 18 ani.” scria alaturi de o fotografie in cate apare alaturi de fiica lui. Felicitari si multa sanatate!Citeste si articolul   Azi e sărbătoare în familia Măruță. Mai întâi a dat Cătălin vestea. Primele urări făcute de fani, despre sarcina Andrei