Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin. Nu este vorba de Stefan Banica Jr.

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Marin, dar putini sunt cei care stiu cine a fost primul sot al vedetei. Andreea s-a casatorit prima data la varsta de 21 de ani.

Andreea Marin si Cristian Gheorghita s-au casatorit in anul 1995. Vedeta TV avea doar 21 de ani.  Casnicia lor a durat doar 3 ani, in 1998, cei doi au divortat.

Cristian Gheorghita, primul sot al Andreei Marin,  are acum o familie superba

poza 1

Publicitate

Apropiatii celor doi spun ca iubirea dintre ei ar fi fost foarte puternica.

poza 2

„Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape cazuta. Dintr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se dusese.”

poza 3

„Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”

poza 4

Cristian Gheorghita s-a recasatorit si are doi baieti. Barbatul este director de marketing.

Citeste si articolul :   Cine este mama biologica a micutului Toma, fiul lui Brenciu. Horia a spus adevarul

poza 5

Au fost trei ani impreuna si este directorul unei importante companii

Andreea Violeta Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974 in Roman, Romania. A urmat cursurile Facultatii de Informatica de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Este fiica lui Dan si a Violetei Marin. Are o sora, Cristina, si un frate vitreg, Ionut, ambii mai mici decat ea. In 1984, la varsta de noua ani, Andreea si-a pierdut mama intr-un accident rutier.

In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut si osteopat, care este si preparator fizic al lotului national de gimnastica feminina al Romaniei

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.