Ce ii asteapta pe romani din data de 15 iunie. Vela face anuntul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit despre a treia etapa de relaxare: “Vor fi multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie”

Marcel Vela a spus la Digi24 ca vine a treia etapa de relaxare si urmeaza „multe surprize placute. „Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie”, declara ministrul de Interne.

Vela, a treia etapa de relaxare

Publicitate

„Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute. Nu vreau sa spun acum care din ele, pentru ca nu este corect fata de colegii mei cu care voi lucra. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie, dar vreau sa precizez ca sunt in functie si de analiza, de statistica epidemiologica, de consultarea specialistilor in boli infectioase”, ne  asigura ministrul Vela.

Publicitate

El a declarat ca se bazeaza pe responsabilitatea tuturor cetatenilor, astfel incat sa nu creasca aceste cazuri de inbolnaviri, si din 15 iunie ”sa trecem spre o normalitate cat mai dorita si apropiata de ceea ce estimam fiecare dintre noi. Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare”, a mai spus ministrul de Interne.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.