Horoscop rune pentru saptamana 8-14 iunie. Capricornii incep o viata noua, Varsatorii dau lovitura

Horoscop rune pentru saptamana 8-14 iunie. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, ne spune ce ne-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare, potrivit runelor.

Horoscop Berbec. Se invaluie intr-o aura de mister. Le pune cap la cap pe toate, dar pastreaza nemultumirile pentru ei.

Horoscop Taur. Au o saptamana in care trebuie sa-si consolideze pozitia sociala, in familie, in societate. Incercati sa va afirmati din toate punctele de vedere.

Horoscop Gemeni. Au o saptamana in care gasesc raspuns la problemele care ii framanta.

Publicitate

Horoscop Rac. E pus pe picior de scandal. Va avea o saptamana cu mici batalii. Calmati-va ca tot voi veti castiga.

Horoscop Leu. E sfatuit sa aiba rabdare. El vrea sa se rezolve totul pe moment.

Horoscop Fecioara. Are mici intarzieri, dar dupa doua zile apare fertilitatea si belsugul. Visele lor se vor implini foarte curand.

Horoscop Balanta. Trebuie sa fie pregatite pentru o serie de schimbari majore, care vor veni intr-un timp foarte apropiat. Sunt schimbari benefice.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 aprilie 2023. Racul trebuie sa stea departe de conflicte

Horoscop Scorpion. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Trebuie sa aiba grija ce comenteaza si cum.

Horoscop Sagetator. Intra intr-o perioada de comunicare multa. Vor transmite si vor primi multe mesaje. Unul dintre ele are o incarcatura speciala.

Horoscop Capricorn. E pregatit sa inceapa o viata noua. Va avea o revigorare pe toate planurile.

Horoscop Varsator. Vesti bune! Dau lovitura. Salt calitativ in existenta lor.

Horoscop Pesti. Sunt sfatuiti sa actioneze in alt mod. Asa veti castiga.

Sa aflam si ce surpre ne asteapta pana la finalul anului, poreivit numerologului.

“Energia anului ofera tuturor niste sanse. Asta nu inseamna sa dormi pe tine si sa astepti. Sunt someri de meserie sau puturosi. Sunt oameni care sunt in situatia de a fi someri, dar cand se vor deschide granitele nu vor mai fi someri. In luna a saptea avem oportunitati de gasire de locuri de munca.

In luna a opta e vorba de bani. E luna de varf, trebuie sa-ti culegi roadele la ce ai facut.

Citeste si articolul :   Previziuni astrale 25 august 2020, cu Neti Sandu. Vesti bune pentru Scorpioni

In luna a noua se termina cu toata nebunia. Revenim la normalitatea pe care am avut-o inainte. Si aici vor fi noi oportunitati, e un nou inceput. Multi vor schimba locul de munca, locuinta, relatia. In luna aceasta se produc rupturi. Anul acesta aduce de toate”, a spus Voropchievici.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.