Adela Popescu, prima reactie dupa ce ajuns acasa cu bebelusul: “O sa fie cateva zile de chin”

Adela Popescu a ajuns, in sfarsit, acasa. Proaspata mamica a primit un tort cu dedicatie. Vedeta a fost emotionat de gestul sotului ei, mai ales ca tortul a fost personalizat cu data si ora la care s-a nascut bebelusul, nota pe care a primit-o la nastere, ce greutate are, dar si numele pe care ceilalti doi copii l-au ales pentru fratiorul cel mic: Avionel.

Adela Popescu – primele zile dupa nastere.

Familia vedetei s-a marit cu inca un baietel, iar Adela a spus, in gluma, ca a venit pe lume sa arate ca face cat 10 fetite. Bebelusul este sanatos si a fost primit cu emotie si caldura de ceilati fratiori.

Frumoasa actrita si prezentatoare a gasit si cateva cadouri pe care le-a primit de la branduri, cu ocazia nasterii fiului ei. Totusi, tortul a fost piesa de rezistenta.

Publicitate

Adela Popescu, prima reactie dupa ce a ajuns acasa.

“Am ajuns acasa, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar stiam ca asa va fi, adica nu m-a luat prin surprindere. Suntem la inceput cu alaptarea, nu este usor nici de data asta, dar stiu ca va fi. O sa fie cateva zile de chin si tipete, dar o sa fie bine”, a spus Adela Popescu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.