Adela Popescu a nascut. Prima reactie a lui Radu Valcan: „Iubire, va ador!”

Adela Popescu a nascut un baietel superb. Tatal bebelusului este in culmea fericirii. Cu putin timp in urma, frumoasa actrita si prezentatoare, a anuntat ca si-a adus pe lume baietelul, iar Radu Valcan a postat, la randul lui, o poza facuta imediat dupa nastere. Iata ce mesaj a scris proaspatul tatic

Reactia lui Radu Valcan dupa ce Adela Popescu l-a facut din nou tata.

„Credeti ca este usor sa fii trezit la 5-6 dimineata, sa fie liber prin oras, sa ai emotii de fiecare data cand se pune rosu la semafor, sa nu-mi raspunda Adela la mesaje pentru ca, da, tocmai nastea dupa un travaliu nu lung, dar extenuant. Si multe alte emotii la care nu se gandeste nimeni. Pe scurt, iubire, va ador! ♥️”, a scris Radu Valcan la descrierea pozei in care isi saruta sotia pe cap dupa nastere.

Adela Popescu a nascut

Adela a anuntat ca a nascut duminica seara. Micutul a primit nota 10 la nastere si a are 3620 de grame.

Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉
S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :)))

Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️

Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!

Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.