Emotii uriase pentru Adela Popescu, inainte de a aduce pe lume al treilea copil: ”Durerea e foarte mare”

Adela Popescu se pregateste intens pentru momentul in care il va aduce pe lume pe cel de-al treilea copil. Frumoasa actrita si prezentatoare a vorbit despre problemele cu care se confrunta.

Vedeta a recunoscut ca are nanumite complicatii la coloana, care ii vor agrava contractiile, durerea fiind una foarte mare. De asemenea, Adela mai spune ca se teme foarte tare de noul coronavirus.

”Intr-adevar, am inceput sa am si mari emotii pentru nastere pentru ca, daca la prima mi s-a parut ca a fost complicat si dureros, dar m-am gandit ca a fost o intamplare, la a doua m-am dus mult mai relaxata si a fost chiar mai greu. Acum, a treia oara, am o certitudine ca va fi foarte greu.

Eu am niste complicatii la coloana, astfel incat cand copilul coboara se asaza pe niste terminatii nervoase ale coloanei. Deci mie cand imi incepe travaliul nu am doar durere pe contractie, am o durere constanta, ca atunci cand cineva iti apasa pe maduva, deci pe nervi, plus intensitatea de la contractie. Durerea e foarte mare”, a marturisit Adela Popescula o emisiune TV.

De asemenea, actrita sustine ca se teme si de COVID-19, dar nu de infectarea cu virusul in sine, ci de momentul in care va fi nevoita sa se interneze in spital. Sotia prezentatorului de la Insula Iubirii vrea sa se izoleze in ultimele doua saptamani de sarcina, pentru a preveni orice posibile noi probleme.

”In primul rand, acum ma preocupa foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atat ca m-as putea imbolnavi, cat ca protocolul, in clipa in care te internezi si esti pozitiva, presupune sa fii mutata la o maternitate de suport COVID. Asta inseamna ca nasti cu medicul de garda si n-ai voie sa-ti vezi copilul, nu stiu daca o saptamana sau doua, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus ca ar fi ideal ca in ultimele doua saptamani, cel putin, sa ma cam izolez”, a mai spus Adela Popescu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.