Carambol rutier pe A2. S-a activat planul rosu de interventie. 15 persoane au fost transportate la spital

Un carambol rutier a avut loc vineri dimineata pe Autostrada Soarelui. In incident au fost implicate zeci de autoturisme in zona municipiului Medgidia, pe sensul catre litoral.

Potrivit celor mai recente informatii, au fost implicate 55 de masini, in care se aflau, in total 155 de persoane. Din primele informatii rezulta ca ar fi trei zone de carambol.

A fost activat Planul Rosu de Interventie.

Zeci de echipaje de pompieri si medici au intervenit la fata locului – din Constanta, Calarasi, Ialomita si Bucuresti.

15 persoane au fost transportate la spital, printre care 5 copii si 10 adulti.

Publicitate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

– km. 181, la limita dintre loc. Pestera si Medgidia, pe sensul catre Constanta, eveniment in care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informatii, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind ingrijiri medicale;

– km. 181+500 de metri, sensul catre Constanta, s-a produs un accident in care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost ranite;

Citeste si articolul :   Accident grav pe A 3. Sunt victime

– km. 183, municipiul Medgidia, sensul catre Constanta, a avut loc un carambol in care au fost implicate 30-35 de autovehicule. In momentul de fata, la acest eveniment au fost ranite usor 2 persoane (doi minori in varsta de 6, respectiv 9 ani).

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavoda – DN 22C Cernavoda-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomeratia produsa pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, este recomandat sa se circule si pe ruta alternativa Bucuresti – DN3 – Constanta.

„Avem trei puncte unde sunt masini accidentate, intre km 172 si 183. Numarul masinilor accidentate depaseste 40. Astea sunt date preliminare. Un elicopter de la Galati va ateriza acolo, pana acum nu a permis ceata, a declarat Seful DSU Raed Arafat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.