Primele imagini de la accidentul in care a fost implicat un microbuz plin cu elevi. A fost activat Planul Rosu de interventie

Accident in judetul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o alta masina. A fost activat Planul rosu de interventie.

In accidentul rutier au fost implicate 18 persoane (2 adulti si 16 minori), in acest moment fiind sub evaluare medicala 8 minori si 1 adult.

Un microbuz scolar in care se aflau 16 elevi si doi adulti a fost implicat, luni, intr-un accident rutier in zona localitatii Draganesti, autoritatile declansand Planul rosu de interventie, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Publicitate

Publicitate

Pentru gestionarea situatiei, la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie.

Au fost trimise la fata locului o masina de stingere, 10 ambulante SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple si patru ambulante SAJ.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.