Gheorghe Gheorghiu s-a insurat cu aleasa inimii sale. Imagini inedite de la fericitul eveniment

Gheorghe Gheorghiu in varsta de 67 de ani, s-a insurat cu Gabriela Bancescu. Fericitul eveniment a avut loc in SUA, mai exact la Mikelle Palazzo Ballroon din New York.
Cunoscutul cantaret de muzica folk s-a casatorit duminica, 14 noiembrie, cu Gabriela Bancescu. Nasii au fost Maria Dragomiroiu si sotul acesteia, impresarul Bebe Mihu.

La eveniment au participat aproximativ 1000 de invitati, printre acestia aflandu-se si foarte multi artisti romani. Gheorghe Gheorghiu si sotia sa au ales pentru dansul mirilor cunoscuta melodie a artistului, “Unde dragoste nu e”.

Gheorghe Gheorghiu, in varsta de 67 de ani, si-a cerut iubita de sotie anul trecut de Craciun, atunci cand i-a oferit un superb inel.

Cunoscutul cantaret de muzica folk a decis sa se insoare cu iubita sa, Gabriela Bancescu. Nunta a avut loc la New York in unul dintre cele mai exclusiviste localuri, Mikelle Palazzo Ballroon.

Nasii cuplului au fost Maria Dragomiroiu, cunoscuta cantareata de muzica populara, si sotul acesteia, impresarul Bebe Mihu.

Asa cum era de asteptat, mirii au deschis petrecerea cu celebra melodie “Unde dragoste nu e”, una dintre cele mai iubite piese ale cantaretului de folk.

Citeste si articolul :   Monica Pop, declaratie uluitoare: ”Spitalele de campanie sunt goale. De ce au fost facute, ca sunt platite din banii acestui popor”

Cum s-au cunoscut cei doi miri

”Am realizat… Vine o vreme cand un barbat serios trebuie sa se aseze la casa…ei.

Ne-am cunoscut acum 30 de ani. Mereu a fost o chimie intre noi. M-am gandit sa-i fac o surpriza de Craciun, i-am dat ielul de logodna. Ca toata lumea, s-a mai maritat, a mai divortat… Cel mai bine e sa-ti cauti sufletul pereche. Suntem compatibili suta la suta.

Ea este un om foarte puternic. Are un resturant in America, a avut chiar trei. Eu am fost angajatul ei, practic, de multe ori venind sa cant acolo. Urmeaza nunta, inevitabil. Va fi o petrecere frumoasa”, declara Gheorghe Gheorghiu in urma cu ceva timp.

Autor