Gheorghe Gheorghiu se casatoreste iar la 67 de ani. Face nunta mare cu aleasa inimii

Bat clopote de nunta in showbiz! Gheorghe Gheorgiu se casatoreste, la 67 de ani, cu iubita lui Gabriela Bancescu, intr-un cadru de vis in America. Evenimentul va fi unul foarte mare, caci artistul a marturisit ca vor avea peste 1000 de invitati. Nasi vor fi chiar Maria Dragomiroiu si sotul acesteia.

Cererea in casatorie a avut loc in decembrie anul trecut, cand cunoscutul artist i-a uluit pe toti cand i-a propus iubitei lui, cu 15 ani mai tanara, sa faca pasul cel mare alaturi de el.

Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Bancescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de romani din New York. Cei doi se cunosc chiar din copilarie, iar femeia este cu 15 ani mai mica decat viitorul sot.

„Urmeaza sa ma casatoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poti sa fii fericit toata viata, stii cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu sotia mea suntem prieteni de multi ani”, a declarat Gheorghe Gheorghiu la Antena Stars.

Insa, trebuie sa va spunem ca nunta nu va fi una obisnuita, ci va avea loc in New York, in stil romanesc, acolo unde le vor fi aproape, atentie… nu mai putin de o mie de invitati. Printre acestia se numara foarte multe nume sonore din muzica romaneasca, prieteni de pe vremuri, dar si persoane care stau deja in America.

Gheorghe Gheorghiu a recunoscut ca are deja emotii, caci nu este o persoana deloc obisnuita cu astfel de evenimente grandioase, mai ales ca el si-ar fi dorit ceva mult mai restrans, doar cu cativa prieteni si cu familia aproape.

”Am emotii ca nu prea sunt obisnuit cu stilul asta. Vor veni foarte multi prieteni, si-au luat viza, si-au luat biletele de avion. O sa facem o nunta traditional romaneasca, Gabriela se va ocupa. Vor fi in jur de o mie de invitati. Vin din Romania foarte multi, prieteni, artisti. Am dat vreo 500 de invitatii ori cate doua persoane. Eu nu as fi vrut sa facem tambalau asta, mie mi-ar fi placut o petrecere mica, restransa, frumoasa”, a mai spus celebrul cantaret.

Citeste si articolul :   Nadia Comaneci si Bart Conner, dupa 24 de ani de la nunta din Romania. „Imi vine greu sa ...

Artistul a declarat ca nici la nunta nu va face rabat de la stilul sau vestimentar ce l-a consacrat.

”Nu prea sunt eu cu costumele si cravata si de astea, eu sunt mai pe genul sport”, a concluzionat viitor fin al Mariei Dragomiroiu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.