NASA a confirmat ca Biblia spune adevarul. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Astronomii care foloseau telescopul spatial Spitzer de la NASA au cercetat discurile prafuite care inconjoara stele tinere pentru a cauta primele semne ale formarii sistemelor planetare. Ceea ce au descoperit coincide cu descrierea biblica a formarii Pamantului.

Perceptia Genezei a fost; pamantul a fost creat mai intai, iar soarele, luna si stelele au fost create in ziua a patra. Descoperirile lui Spitzer dezvaluie acest mister indelungat si elimina multa confuzie cu privire la Geneza, dovedind ca Biblia este exacta din punct de vedere stiintific atunci cand este citita in limba ebraica originala.

Specialistii NASA si-au data seama, in timp ce inspectau pozitia Soarelui in ultimii 1.000 de ani, ca lipseste o zi din trecut.

NASA a confirmat ca tot ce scrie in Biblie este adevarat. Ce se intampla cu Soarele

„Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a intamplat recent astronautilor nostri si oamenilor de stiinta de la Green Belt, Maryland”, a declarat Harold Hill, consultant in cadrul programelor spatiale. Hill s-a referit la faptul ca, in timp ce oamenii de stiinta de la NASA incercau sa afle ce s-a intamplat si de ce lipseste ziua respectiva, un crestin a venit cu explicatia.

Acesta si-a amintit de un episod din Biblie, unde se spune ca „Soarele a stat”. Este vorba despre momentul in care Iosua este inconjurat de inamic si il roaga pe Dumnezeu sa tina soarele nemiscat. Ce spune in pasajul din Biblie? „Si Soarele s-a oprit si Luna a stat pana ce poporul s-a razbunat pe vrajmasii lor. Nu este acest lucru scris in cartea lui Ja’-Sher? Asa ca Soarele a stat in mijlocul Cerului si s-a grabit sa nu apuna cam o zi intreaga” (Iosua 10:13).

O descoperire uluitoare

Oamenii de stiinta au refacut calculele si au descoperit ca, de fapt, lipsesc 23 de ore si 20 de minute. Desi Biblia avea dreptate, mai lipseau 40 de minute si trebuia gasita o explicatie. Urmatorul pasaj din Biblie a facut lumina si in acest caz: “Si profetul Isaia a strigat catre Domnul si El a adus umbra zece grade inapoi, prin care aceasta a cazut in cadranul lui Ahaz”.

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute si, astfel, cei de la NASA au gasit rezolvarea la problema lor. Explicatiile din Biblie i-au uimit si pe ei, asa cum a recunoscut si Harold Hill, cel care s-a declarat impresionat de ce a descoperit in Cartea Sfanta.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.