Un roman a facut fotografii uimitoare cu o Dacie 1300 intr-un New York pustiu

Prima Dacie 1300 care a ajuns in SUA a fost vedeta unei sesiuni foto pe strazile pustii ale orasului New York. Imaginile au fost publicate de Eduard Palaghita, proprietarul masinii, pe contul de Facebook dedicat autoturismului.

Poza 1

Publicitate

Eduard Palaghita, un roman stabilit in SUA de foarte multi ani, a profitat de lipsa traficului de pe strazile din New York pentru a-si fotografia masina vintage, o Dacie 1300 datand din 1977.

poza 2

Publicitate

Imaginile, publicate pe contul de Facebook dedicat masinii, sunt insotite de comentariul „Orasul care nu doarme niciodata trage un pui de somn”.

poza 3

Atmosfera foarte luminoasa surprinsa in fotografii contrasteaza cu pustietatea de pe strazi. Orasul New York a fost unul dintre cele mai afectate din SUA de pandemia de COVID-19.

In SUA mai exista cateva modele vechi de Dacia, dar exemplarul detinut de Eduard Palaghita este, potrivit acestuia, primul adus in SUA si, totodata, prima masina romaneasca ce a parcurs celebra autostrada Route 66

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.