Mihaela Radulescu, secretul siluetei sale: “Nu am mai povestit asta nimanui”

Mihaela Radulescu, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Frumoasa bruneta se bucura de mare succes.

Mihaela Radulescu, secretul siluetei sale

Mihaela Radulescu arata foarte bine, desi de curand a implinit 52 de ani. Vedeta are o silueta de invidiat.

Cum se mentine in forma Mihaela Radulescu.

„Eu nu beau alcool niciodata, iar asta din start te mentine bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile in care nu am chef sau nu am timp, dar la doua-trei zile tot fac ceva sport. In perioada de filmare am un regim controlat de mancare. Nu mananc sarat seara ca sa nu ma trezesc umflata la fata. Tin cont de lucrurile astea. Incerc sa nu mananc mai mult decat este cazul. Incerc sa mananc mai sanatos decat de obicei”, a declarat frumoasa brunete.

De asemenea, vedeta are un ten perfect, desi anii au trecut. Aceasta spune ca apeleaza la unele ritualuri de frumusete, dar nu foloseste tratamente scumpe.

Citeste si articolul :   Dan Bittman spune adevarul! A cerut-o in casatorie pe Mihaela Radulescu?

Mihaela a recunoscut ca a apelat si la medicul estetician pentru anumite retusuri, dar nu ceva major.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, in Monaco, se gasesc la alimentara frunze de aloe vera mari si recunosc cinstit ca de ani de zile este singura crema de fata pe care o mai folosesc. Ador aloe vera in diverse combinatii, cu ulei de cocos, cu ulei de masline. O folosesc ca si crema, masca, o pun si in cap. Mie imi face bine, acum nu stiu daca e o reteta universala, dar pentru mine functioneaza minunat. Nu am mai povestit asta nimanui, iata ca e un secret”, a declarat Mihaela pentru viva.ro.

Autor