Tragedie in Gorj. Pacienta infectata cu noul virus, aflata in ambulanta care s-a prabusit aseara de pe un pod, a decedat.

Tragedie in judetul Gorj. Ambulanta care transporta o pacienta cu COVID-19 a cazut de pe un pod, dupa ce s-a ciocnit cu o masina. Accidentul a avut loc aseara, in comuna Balesti, judetul Gorj.

Din pacate, femeia a decedat in noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul din Targu Jiu.

Si soferul ambulantei este in stare grava, acesta fiind transferat la un spital din Craiova.

Ce s-a intamplat aseara.

Publicitate

„Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Balesti, satul Cornesti, in care au fost implicate doua autovehicule, un autoturism si o ambulanta, ce apartine SAJ Mehedinti, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanta a parasit partea carosabila si a cazut de pe un pod”, a scris Mediafax.

In urma impactului au rezultat patru victime, constiente si neincarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce incadrau ambulanta si pacientul.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, scandal urias: "Nesimtitul de Arafat... DEMIS, ca onoare nu cred ca ai, ca sa iti prezinti o DEMISIE de bun simt"

„Toate cele patru victime prezinta leziuni. Echipajele de interventie sosite la fata locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Targu Jiu”, mentioneaza ISU Gorj.

Ambulanta apartine SAJ Mehedinti si se deplasa de la Orsova la Targu Carbunesti cand o alta masina i-a taiat calea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.