La doua luni de la disparitia lui Costin Marculescu, fosta iubita a rabufnit: “Nu l-am putut ierta”

Au trecut doua luni de la decesul lui Costin Marculescu. Acum, fosta iubita, Cristina Canela, a spus adevarul despre despartirea de artist.

Femeia spune ca a ramas insarcinata, iar Costin Marculescu i-a cerut sa faca avort. Cristina nu l-a putut ierta si a plecat. In vremea respectiva s-a spus ca iubita artistului a fost parasit prntru un alt barbat.

Fosta iubita spune adevarul despre despartire

”Motivul pentru care m-am despartit de Costin nu e cel spus de altii, ca l-am parasit pentru altul acum doi ani de zile. Eram insarcinata si m-a pus sa fac avort.

Publicitate

Am stat cu el de vorba, deja sarcina avea doua luni si mi-a zis ca inca nu se simte pregatit si ca ii e frica si m-am inchis in mine.

M-am dus cerandu-i bani, am facut avort, si pe urma m-a cautat sa ne impacam, cerandu-si iertare, dar nu l-am putut ierta pentru raul facut, ma dezamagise”, a spus Cristina pentru Click.

Citeste si articolul :   5 Cele mai importante minuni ale lui Isus

“La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am ramas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregatit sa devina tata. Desi isi dorea, ii era frica.

Din cauza fostei lui sotii credea ca si eu il voi dezamagi si nu mi-a dat o sansa. Daca faceam acel copil acum eram o familie si impreuna”, a mai spus Cristina Canela.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.