Actorul a fost amenintat: Cartea lui Costin Marculescu dezvaluie secrete murdare din showbiz

Actorul Costin Marculescu a scris o carte pe care urma sa o publice pe data de 29 iunie. In cartea sa, actorul povesteste fara perdea despre prietenii si dusmanii sai, dar si secrete din culisele emisiunilor.

Costin Marculescu amenintat daca o publica

Costin povesteste in cartea sa despre cum i-a furat firma Camen Plesa. Acest lucru l-a devastat cel mai tare. Actorul ar fi fost amenintat ca va fi dat in judecata daca publica cartea si spune adevarul despre respectivele persoane.

Dan Capatos cunostea toate detaliile din carte si a afirmat, in emisiunea sa, ca l-a sfatuit pe Marculescu sa nu dezvaluie anumite lucruri. Mara Banica a promis, public, azi noapte, ca va lansa acea carte in numele si in memoria lui Costin Marculescu.

Actorul ajunsese intr-un punct in care spera ca doar cartea autobiografica “Bomba cu fitil aprins” sa-l ajute sa-si revina pe plan financiar.

cartea lui costin

Vestea ca actorul s-a stins, a cazut ca un traznet in lumea mondena. Se pare ca suferit un infarct, potrivit unor surse de la IML si decesul a survenit in urma cu doua- trei zile. Costin Marculescu suferea de depresie. In ultima perioada nu a mai fost chemat la emisiuni si nici roluri in pise de teatru nu a mai primit. Cel mai mare regret al sau ramane faptul ca nu a avut copii.

Citeste si articolul :   La doua luni de la disparitia lui Costin Marculescu, fosta iubita a rabufnit: "Nu l-am putut ierta"

„Asta este regretul meu, ca nu am avut si nu am copii care sa fie acum mari, sa se bucure de mine, sa se mandreasca cu mine si cu realizarile mele si sa fie prietenii mei”, a spus Costin Marculescu.

Autor