Lacrimi si durere fara margini. Costin Marculescu este condus pe ultimul drum. Tatal lui se prabuseste

Lacrimi si durere fara margini. Actorul Costin Marculescu a fost condus pe ultimul drum, sambata dimineata, la Cimitirul Reinvierea. In timpul slujbei de inmormantare, tatal lui Costin Marculescu a fost asezat pr un scaun pentru a nu se prabusi din cauza durerii.

Costin Marculescu a fost inmormantat in urma cu putin timp. Tatal actorului a fost filmat in timpul slujbei, pe scaun, terminat de durere din cauza pierderii suferite.

foto 1

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costin Marculescu a fost depus joi dupa-amiaza la capela Bisericii Sf Gheorghe Nou, unde familia si apropiatii l-au vegheat pana astazi, la slujba de inmormantare. Costin Marculescu este inmormantat in cimitirul Reinvierea, acolo unde familia are o cripta, si unde se afla mama si bunica actorului.

Publicitate

foto 2

Costin Marculescu era prieten cu preotul paroh Emil Caramizaru, cel care de-a lungul anilor a fost duhovnicul lui Ion Dolanescu, al lui Corneliu Vadim Tudor si al altor personalitati.

Cei care au ajuns odata cu sicriul au fost cumnatul lui Costin Marculescu, cel care s-a ocupat atat de formalitati, cat si de inmormantare, dar si Mara Banica, prietena actorului.

Citeste si articolul :   Surse: Guvernul Citu a fost demis. Premierul, huiduit in Parlament

foto 3

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa in noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit dupa ce vecinii au sunat la 112.

Trupul actorului a fost gasit in cada, in stare de putrefactie. Costin Marculescu era imbracat, avea un tricou si pantaloni de trening. Se banuieste ca i s-ar fi facut rau si a cazut in cada.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.