Lacrimi si durere fara margini. Costin Marculescu este condus pe ultimul drum. Tatal lui se prabuseste

Lacrimi si durere fara margini. Actorul Costin Marculescu a fost condus pe ultimul drum, sambata dimineata, la Cimitirul Reinvierea. In timpul slujbei de inmormantare, tatal lui Costin Marculescu a fost asezat pr un scaun pentru a nu se prabusi din cauza durerii.

Costin Marculescu a fost inmormantat in urma cu putin timp. Tatal actorului a fost filmat in timpul slujbei, pe scaun, terminat de durere din cauza pierderii suferite.

foto 1

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costin Marculescu a fost depus joi dupa-amiaza la capela Bisericii Sf Gheorghe Nou, unde familia si apropiatii l-au vegheat pana astazi, la slujba de inmormantare. Costin Marculescu este inmormantat in cimitirul Reinvierea, acolo unde familia are o cripta, si unde se afla mama si bunica actorului.

foto 2

Costin Marculescu era prieten cu preotul paroh Emil Caramizaru, cel care de-a lungul anilor a fost duhovnicul lui Ion Dolanescu, al lui Corneliu Vadim Tudor si al altor personalitati.

Cei care au ajuns odata cu sicriul au fost cumnatul lui Costin Marculescu, cel care s-a ocupat atat de formalitati, cat si de inmormantare, dar si Mara Banica, prietena actorului.

Citeste si articolul :   Pepe, prima reactie dupa vestea ca actorul Costin Marculescu a decedat: „Mi-a zis de multe ori, Pepito, cand o sa...

foto 3

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in casa in noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit dupa ce vecinii au sunat la 112.

Trupul actorului a fost gasit in cada, in stare de putrefactie. Costin Marculescu era imbracat, avea un tricou si pantaloni de trening. Se banuieste ca i s-ar fi facut rau si a cazut in cada.

Autor