Gabi Lunca va fi inmormantata crestineste! Fiica ei a spus adevarul

Gabi Lunca, doamna muzicii lautaresti, a decedat. Fiica ei, Rebeca Onoriu, a venit cu ultimele lamuriri despre inmormantarea mamei sale. Tanara a anuntat ca mama sa va avea parte de o inmormantare crestineasca.

Rebeca Onoriu a transmis ca trupul mamei sale se afla inca la spital si ca familia are termen pana luni sa mearga sa-l ridice. Familia artistei se ocupa acum de pregatirile de inmormantare.

“Nu stiu de unde vin informatiile astea! Mama mea va avea o inmormantare crestineasca, asa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo si s-o aduc acasa. Aseara am fost cu sora mea si i-am luat mamei cavoul din cimitirul Damaroaia, acolo unde si-a dorit ea foarte mult sa fie inmormantata. Ma bucur ca langa cavou vom avea o bancuta, unde voi sta si ii voi citi mamei mele toate mesajele de condoleante venite pentru ea! Asa ii citeam eu ei inainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat sa le citesc”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Gabi Lunca urmeaza a fi inmormantata cel mai probabil maine, 6 aprilie, la cimitirul din Damaroaia, urmand a fi condusa pe ultimul drum doar de catre cei apropiati.

Publicitate

Artista va avea parte, se pare, de o inmormantare cu fala, cu covor rosu si porumbei albi. Familia ii va respecta dorinta de a-l avea laturi in vesnicie pe sotul ei, Ion Onoriu.

“Asta a fost dorinta mamei mele, sa fie impreuna cu tata si dupa moarte. Vom face tot ce este posibil sa-i indeplinim dorinta. Imi inmormantez ambii parinti”, a declarat Rebeca Onoriu.

Gabi Lunca (82 de ani) a incetat din viata vineri, 2 aprilie, la ora 20.50, la Spitalul Judetean Ilfov, dupa ce medicii s-au luptat sa o salveze timp de aproape doua saptamani.

Familia renumitei soliste de muzica lautareasca Gabi Lunca este inca in soc dupa ce marea doamna a muzicii lautaresti a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Membri familiei au sperat, pana in ultima clipa ca solista se va intoarce pe picioare acasa.

Citeste si articolul :   Scandal mare. Cornelia Catanga a fost inmormantata.

“Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat pana in ultima clipa ca mama se va intoarce acasa sanatoasa. Cand am dus-o la spital, in primele zile, si i-au pus masca, isi revenise. Dar in trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plamanul a fost atacat aproape suta la suta”, a declarat Rebeca Onoriu pentru sursa citata mai sus!

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.