Declaratii dureroase ale rudelor celor 2 fete ucise in tragedia din Andronache, dupa ce soferita a fost eliberata.

Zi grea pentru rudele si prietenii celor doua copile care au decedat sambata in groaznicul accident din cartierul Andronache din Bucuresti.

Fetita de sase ani si tanara de 21 de ani, lovite de masina in timp ce se aflau pe trotuar, vor fi conduse astazi pe ultimul drum.

Ieri seara, cei care le-au cunoscut pe victime s-au adunat pentru priveghi si au cerut sa se faca dreptate.

Rupti de durere, cei care le-au cunoscut au adus coroane de flori si au aprins candele.

Publicitate

„Este ultima seara in care Raisa si Mihaela sunt in casele lor. O sa le ducem pe ultimul drum si o sa fie foarte dureros pentru noi. Nu mai avem putere”, a spus cumnata fetei de 6 ani.

Publicitate

Familiile celor dou fete spun ca vor ca soferita, pe care o considera vinovata de tragedie, sa plateasca.

„Vrem sa se faca dreptate. Vrem ca legile sa se aplice pentru toata lumea”, a mai spus cumnata copilei.

Citeste si articolul :   Adrian Streinu-Cercel, dupa anuntul candidaturii sale la parlamentare din partea PSD. Cand vom scapa de coronavirus

Si vecinii cer sa se faca dreptate.

Oamenii sunt revoltati pentru ca soferita este cercetata in libertate, sub control judiciar. Femeia, acuzata de ucidere din culpa, a fost initial retinuta pentru 24 de ore. Conform unor surse din ancheta, s-a urcat la volan desi era bauta.

Dupa o noapte petrecuta in arest, aceasta a fost eliberata.

Soferita spune ca ar fi stranutat chiar inainte de intersectie si ar fi apasat pedala de acceleratie si nu frana, cum ar fi fost normal. Si asa a ajuns sa ia doua vieti nevinovate.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.