Tragedie in Romania. Doua fetite au decedat. Cine este, de fapt, femeia care le-a curmat vietile

Tragedie in Bucuresti. Un accident groaznic a avut loc sambata dupa-amiaza in Nordul Bucurestiului. O femeie care se afla la volanul unei masini a pierdut controlul si a intrat intr-un stalp, apoi in gardul unei case, din cartierul Andronache. Doua copile aflate pe trotuar au fost strivite.

Cele doua fete au ajuns in stare grava la spital, dar nu au mai putut fi salvate.

Prima victima, o fetita de sase ani, a fost dusa de parinti fara suflare, la Spitalul Floreasca. Cea de-a doua, o adolescenta de 14 ani, a decedat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, dupa ce medicii au facut tot ce era omeneste posibil.

„Nu a putut fi identificata pana acum. Stare extrem de grava, cu multiple fracturi, incepand de la cap pana la membrele inferioare. A fost facut un computer tomograf. A intrat in sala de operatie.”, a declarat Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Din pacare, fata a intrat in stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare au fost in zadar, asa ca medicii au fost nevoiti sa ii declare decesul.

Pana sa ajunga echipajele de politie si salvare, mai multe persoane s-au napustit asupra soferitei si a pasagerului din dreapta, sot si sotie. Ambii au avut nevoie de ingrijiri, iar echipajele SMURD i-au dus la Spitalul Pantelimon. Barbatul s-a ales cu o mana rupta, iar ambii au leziuni pe fata.

Nu se stie momentan cauza accidentului de sambata, dar pe stradute s-ar circula si cu 80-100 de kilometri pe ora, potrivit localnicilor.

Locuitor din cartierul Andronache: „Din momenul in care autostrada A3 a fost deschisa, tot traficul care vine de pe autostrada se revarsa spre cartierul Andronache. Au fost trimise nenumarate sesizari catre autoritatile care ar trebui sa gestioneze traficul pe aceasta zona. Pe toata zona si pe tot cartierul nu sunt instalate acele limitatoare de viteza, absolut nicio masura in trei ani de zile. Sunt deja cateva victime. Nervii vecinilor din cartier oricum erau intinsi la maxim din cauza acestor masini care trec cu viteza. Astazi, cumva, au ajuns la apogeu.”

Femeia care se afla la volanul masinii a fost audiata 3 ore, iar fata de ea nu s-a luat nicio masura preventiva in dosarul in care este audiata pentru ucidere din culpa.

Citeste si articolul :   Veste buna, in sfarsit. Autoritatile au facut anuntul

Femeia care se afla la volan a recunoscut ca a incurcat pedalele

Dupa audierile de la Brigada Rutiera, femeia a fost lasata sa plece, nefiind luata nicio masura preventiva. I-au fost prelevate probe biologice, urmand ca medicii legisti sa stabileasca daca a consumat alcool.

Femeia in varsta de 56 de ani este cercetata pentru ucidere din culpa. Ea a recunoscut ca a pierdut controlul volanului, ca nu conducea prea des si ca a incurcat pedalele.

Politistii care au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere spun ca masina a venit cu viteza foarte mare, potrivit Digi24.

Procurorii explica de ce nu s-a luat nicio masura preventiva fata de soferita care a lovit mortal doua fetite

Femeia care a provocat accidentul din Bucuresti in urma caruia au murit doua fetite aflate pe trotuar a fost lasata sa plece dupa trei ore de audieri pentru ca era ranita dupa loviturile primite.

Purtatorul de cuvant al Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, Rodica Nitescu, a declarat ca femeia a fost audiata si s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar ca nu sunt indicii ca ar fi fost bauta.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Guvernului: "Voi sunteti primii care nu respectati regulile elementare anti-COVID"

Procurorul a precizat ca femeia era foarte lovita, mai ales la fata si ca era in stare de soc.

“A fost batuta, era intr-o stare foarte proasta, era si in stare de soc. Nu s-a considerat ca este oportuna luarea vreunei masuri”, a afirmat procurorul Rodica Nitescu

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.