Horoscop rune 1-7 martie 2021. Scorpionii incep o viata noua, Pestii au noroc cu carul, Berbecii trec prin momente grele

Horoscop rune 1-7 martie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Potrivit numerologului, unele zodii trec prin schimbari majore.

Iata horoscopul runelor penreu fiecare zodie in parte.

“Horoscop rune Berbec

Berbecul trebuie sa aiba forta, tarie, sa depaseasca o saptamana mult mai anevoioasa. Astrele te obliga si te incurajeaza sa fii puternic.

Publicitate

Horoscop rune pentru Taur

Taurul are o saptamana de dispute, de certuri. Este un fel de uragan, el si ceilalti. Sfatul runei este: ramaneti calmi si evitati disputele. Totul se aranjeaza.

Horoscop rune pentru Gemeni

O dragoste noua, curata, fierbinte, pasionala.

Horoscop rune pentru Rac

Rabdare pentru Raci, daca fortati mana norocului, surprizele placutele nu vor mai veni la voi. Aveti un pic de rabdare si le veti rezolva pe toate.

Horoscop rune pentru Leu

Leul are o saptamana de mesaje, de comunicare. Vorba multa si bani putini saptamana viitoare.

Horoscop rune pentru Fecioara

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de duminica, 12 septembrie 2021, cu Catherine Viguié. Venus isi pune amprenta pe viata zodiilor

Intra in dispute, are mici batalii cu cei din jur. Sfatul runei: Nu vreti voi sa fiti mai ingrijorati? Lucrurile se rezolva si renuntati la dispute si batalii. Toate problemele se vor rezolva, dar fara ton de cearta, de scandal.

Horoscop rune pentru Balanta

Au chef de schimbare. Ori schimbarea locului de munca, ori o casa noua. Poate i se da ceva in plus. Sanse sa schimbe sunt. Schimbari majore. Iar cele mai norocoase dintre Balante le pot prinde pe amandoua: si locul de munca si o casa noua.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii sunt pregatiti, saptamana viitoare, sa inceapa o viata noua. Primavara e cu bani, vin de oriunde. Pai daca ai bani, cum sa nu incepi o viata noua? Renastere pe toate planurile: afectiv, profesional.

Horoscop rune pentru Sagetator

Sagetatorilor, fiti atenti cum abordati lucrurile. Este posibil sa fiti obositi dupa o saptamana mai grea. Saptamana viitoare, cand faceti un pas, ganditi-va de doua ori. Aveti grija si de relatie, si de bani. Pojghita de gheata se refera la tot.

Citeste si articolul :   Rune 7-13 iunie 2021. Rabdare, protectie divina si vesti bune

Horoscop rune pentru Capricorn

Mobilizati-va toate fortele sa demonstrati cine sunteti voi acasa, sa va consolidati pozitia in familie, in societate sau la locul de munca. Nu trebuie sa mai traiasca in umbra, in plan secunde. Trebuie sa iasa in evidenta si sa isi arate toate calitatile. Recunoastere totala.

Horoscop rune pentru Varsator

Pentru Varsator exista un mesaj dublu: mai relaxati-va un pic si lasati grijile fata de o persoana apropiata cum ca el e bolnav. Nu are nimic, are o sanatate extraordinara, doar ca le e dor de voi.

Horoscop rune pentru Pesti

Cand n-are Pestisorul noroc? O certitudine faptul ca cineva care se gandeste la tine, iti va aduce un cadou nemaipomenit. Cadoul va veni maine”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Citeste si:

Mihai Voropchievici, horoscopul spiritual. Care este destinul fiecarei zodii

13 trasaturi ale Varsatorului pe care ar trebui sa le apreciezi

Karma dupa anul nasterii, care poate spune multe despre destinul tau

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.