Vin bani pentru doua zodii chiar de Martisor. Horoscop 1-7 martie 2021.

Horoscop 1-7 martie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla cine intra cu dreptul in luna martie si cine are parte de ghinion.

Horoscop 1-7 martie 2021, cu Camelia Patrascanu:

“Berbec.

Luni si marti, zile foarte frumoase si importante din punct de vedere relational. Toate intalnirile au o semnificatie, fie ca ei vor sa convinga pe cineva, vor sa colaboreze sau altii ii invita. Interesul lor personal este subliniat de astre mai ales miercuri si joi, cantaresc ce castiga si ce pierd intr-o relatie, chiar daca sunt fascinati cu vorbe frumoase. Atentie pentru joi si vineri – pot descoperi un eveniment care are legatura cu ceva din trecut, acolo unde nu au procedat bine si sunt invitati acum sa procedeze corect.

Taur

Publicitate

Saptamana incepe cu munca, in colaborare, luni si marti. Se bazeaza pe oamenii din echipa lor, de aceea e bine sa stie cum sa vorbeasca, sa explice, pe cine sa inteleaga si poate chiar trebuie inlocuit un om, astfel incat treaba sa mearga mai departe. Pentru miercuri si joi, pot suspecta ca cineva din anturaj isi vede mai mult de interesele personale. Atentie la niste pierderi, mai ales joi si vineri. Nu dati bani cu imprumut. Calatorii in weekend.

Gemeni

Inceputul de saptamana este frumos, cu un tonus sufletesc foarte bun, plin de sperante, incredere sau le place sa vada partea plina a paharului. Multa munca, insa, miercuri si joi – pot exista tensiuni din cauza unor surprize care se ivesc pe moment: cineva lipseste de la serviciu sau le lipseste un instrument ca sa poata rezolva treaba. Se bazeaza pe altii si joi si vineri, insa, daca nu au lasat vorbe frumoase in spate este posibil ca exact de persoana cu care nu au o relatie foarte buna sa aiba nevoie acum.

Citeste si articolul :   Horoscop chinezesc pentru 8 august 2020: 3 semne zodiacale care ar trebui sa fie atente si sa se gandeasca la viitor

Rac

Saptamana incepe luni si marti cu o nevoie de pace si echilibru. Poate stau mai mult in atmosfera lor pentru a-si vedea de treburi. Vesti surprinzatoare, dar placute in familie. Miercuri si joi pot fi un pic tentionati, mai ales daca nevoia lor de tandrete nu le este satisfacuta. Atentie la munca, mai ales miercuri si joi.

Leu

Saptamana incepe bine, luni si marti sunt zile foarte bune de conversatii, sedinte, intalniri sau pentru brainstorming, pentru a aduce ideile laolalta, astfel incat cea mai buna sa fie extrasa de acolo. Pot fi un pic tensionati sau sanaatea are nevoie de un pic mai multa ingrijire. Atmosfera conjugala e si ea un pic tensionata, miercuri si joi. Joi si vineri, niste pofte, niste placeri care trebuie amanate sau care costa prea mult.

Fecioara

Gandul le este la bani, luni si marti, de aceea sunt foarte abile, diplomate, pentru ca pot obtine bani cu ajutorul unor colaboratori sau de la alte persoane. Conlucrarile sunt fructuoase, totul este sa fie langa pesoana potrivita. Miercuri si joi, atentie la bani – trebuie mai bine ganditi. Atentie la drepturile si obligatiile financiare. Pentru weekend sunt alaturi de familie.

Balanta

Luni si marti sunt foarte energice. Flerul si intuitia le sunt foarte bine subliniate si e bine sa se bazeze pe ele, la inceput de saptamana. Gandul le este la bani, miercuri si joi – pot veni din munca, insa eforturile le sunt un pic prea mari pentru gustul lor. Asa ca e bine sa coopereze. Jo si vineri, atentionare de la astre: vorba dulce, mult aduce.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, Horoscop 6-12 septembrie 2021. Luna Noua schimba destine si aduce fericire pentru mai multe zodii

Scorpion

Atentie la sanatate, luni si marti, se pot rezolva niste probleme, dar daca le dati atentie. Pot avea flerul, intuitia de a face niste schimbari potrivite si la timpul potrivit. Si pentru miercuri si joi au suficienta intuitie pentru a sti de cine sa se fereasca si cu cine sa colaboreze. Banii nu ar trebui cheltuiti, pentru ca imediat, vineri si sambata, se pot certa pe ei insisi daca au scos prea multi bani din buzunar nejustificat.

Sagetator

Luni si marti sunt zile foarte sociale, intalniri frumoase, vorbe. Sunt si foarte curiosi sa afle ce se intampla cu lumea din jurul lor. De aceea si intalnirile sunt spumoase. Atentie la sanatate, miercuri si joi si, de asemenea, si la o paguba, poate nu din cauza lor, ci a altor persoane, dar trag si ei ponoasele. Vineri si sambata, o eroare trebuie neaparat indreptata, daca vor privi cu luciditate.

Capricorn

Multe lucruri pot fi rezolvate, luni si marti, au autoritate, ies bani din munca lor sau rezultate bune si succes. Sunt remarcati pentru cunostintele lor profesionale. Pentru miercuri si joi pot exista unele tensiuni, mai ales din cauza prietenilor sau a unor cunostinte care fie le cer bani cu imprumut fie le cer anumite servicii. Sunt zile foarte bune pentru informare. Joi si vineri, atentionare la sanatate, iar calatoriile sa fie mai bine pregatite, pentru ca altfel le pot aduce surprize.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 19 - 25 aprilie 2021. Zile tensionate pentru cateva zodii

Varsator

Se informeaza luni si marti, cauta tot felul de cifre, se uita in contracte sau peste acte, lucreaza cu informatia si se dumiresc in legatura cu o problema unde au foarte multe intrebari, de aceea miercuri si joi au un cuvant foarte important si apasat de spus in urma concluziilor pe care le-au tras chiar si in fata sefilor sau a persoanelor cu autoritate. Pentru finalul de saptamana, atentie la prieteni – fie nu pot sa ajunga la cineva, fie o mica greseala pe care au facut-o ii costa un pic acum.

Pesti

Luni si marti sunt foarte atenti la celalalt, la cum se poarta cu ei, dar si ce face cu banii, pentru ca e posibil sa descopere o neglijenta financiara. Miercuri si joi, discutii tot despre bani si noi planuri despre cum sa repare, sa compenseze o paguba sau ce au de facut mai departe pentru a castiga bani. De aceea, in weekend sunt pusi pe treaba si sunt hotarati sa nu mai faca gresesile pe care le-au facut in trecut, sunt previziunile astrale prezentate de Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.