Horoscop 14- 20 decembrie. Luna Noua da peste cap zodiile

Horoscop 14- 20 decembrie. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu, vine cu vesti pentru toate zodiile. Perioada urmatoare incepe cu Luna Noua.

Iata ce ti-au pregatit astrele, potrivit astrologului:

“Berbec

Pentru Berbeci, saptamana viitoare aduce vesti importante inca de luni si sentimentul ca ceva se repeta, dar acum trebuie sa se comporte altfel. Miercuri si joi, planuri mari pentru viitor, iar in week-end, relaxare.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, luni, vor fi calculele financiare. Marti si miercuri, poarta multe discutii, joi, decizii finale si trag o concluzie. Week-endul il petrec cu prietenii.

Gemeni

Pentru Gemeni, o saptamana in care sunt mai fixati pe relatiile parteneriale sau pe cele de colaborare. Isi studiaza comportamentul, iar miercuri pot renunta la superstitii. Pentru week-end, se arata munca.

Rac

Pentru Raci, saptamana incepe cu aspect puternic in zona muncii, iar marti si miercuri isi pregatesc terenul pentru a aplica deciziile lor. Raman intransigenti. In week-end, pot face o calatorie.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 16 - 22 august 2021. Berebecii dirijeaza lucrurile, Racii muncesc mult

Leu

La Lei, este o saptamana de organizare a vietii, mai ales ca luni au Luna Noua, cu o noua viziune despre viitor si pot lichida niste proiecte. Marti si miercuri au zile tensionate, cu dificultati, iar joi fac planuri de viitor foarte indraznete. In week-end, atentie la sanatate!”

Publicitate

“Fecioara

Pentru Fecioare, este o saptamana in care ajuta pe toata lumea, iar marti si miercuri obtin rezultate cu foarte mult efort si descurca ceva imposibil. Joi si vineri primesc aplauze, iar in week-end sunt alaturi de partener.

Horoscop 14- 20 decembrie. Luna Noua da peste cap zodiile

Balanta

Balantele isi organizeaza viata de familie in aceasta saptamana sau afacerile personale, marti si miercuri muncesc, au zile obositoare, robotesc. E important sa faca loc noului, sa lase in urma ce e vechi. Joi si vineri, sperante de viitor, iar in week-end, lucreaza.

Scorpion

Pentru Scorpioni, saptamana incepe cu mare interes pentru bani si corecteaza o atitudine gresita din trecut. Marti si miercuri, multa munca, iar joi si vineri au nevoie de sprijinul familiei. In week-end, distractie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 octombrie 2020. Norocul este de partea Sagetatorului

Sagetator

Sagetatorii au o saptamana importanta care incepe cu Luna Noua in semnul lor zodiacal, ei isi schimba comportamentul si viziunea de viata. Marti si miercuri, mai mult strang gura pungii, iar la final de saptamana ajuta persoanele la nevoie.

Capricorn

Pentru Capricorni, saptamana ii vizeaza direct, multe planete se pregatesc sa iasa din semnul lor zodiacal si trag niste concluzii. Marti si miercuri fac niste schimbari in viata lor, iar in week-end, planuri mari.

Varsator

Pentru Varsatori, pot demara luni un proiect, iar marti si miercuri isi pun niste lucruri in ordine. Joi e o zi minunata, ca si vineri. In week-end, pot lucra pe bani sau au o oferta financiara”, a spus Camelia Partascanu la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.