Horoscop zilnic, 9 august 2021. Zi plina de noroc pentru Berbec

Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale – nu ezitati sa cereti ajutor vechilor cunoscuti.

Berbec

Energia cosmica aduce un flux urias de noroc Berbecului. Sursele dvs. de venit pot obtine un nou contract de inchiriere pe viata. Ganditi-va bine la fiecare pas pe care il faceti. Nu va asumati riscuri, altfel veti pierde tot ce aveti.

Taur

Publicitate

Taur, dedica-ti aceasta zi in intregime. Faceti un masaj. Vizitati un medic pentru un control de rutina. Seara, faceti o plimbare in padure sau parc, va va face bine.

Gemeni

Gemenii au o zi pentru curatarea morala si spirituala a karmei. Trateaza-i pe toti cei care doresc rau cu rabdare, iar soarta te va recompensa pe deplin. Ajuta-ti prietenii sa-si realizeze planurile si totul iti va fi rasplatit.

Rac

Ziua pe care o au Racii este asociata cu o cautare interna si raspunsuri la intrebari care te deranjeaza de multi ani. Stelele sunt de partea ta, te vor umple de energie vitala si vor da putere pentru a realiza cele mai indraznete planuri. Petreceti mai mult timp cu cei dragi.

Citeste si articolul :   Horoscop de week-end, cu Neti Sandu. Zodiile care isi intalnesc fericirea

Leu

Toate problemele financiare vor fi rezolvate astazi, cu conditia sa rezolvati toate problemele cu intelepciune. Ghidul va sta la dispozitie cat mai mult astazi, cumparati ceea ce visati de mult timp.

Fecioara

Fecioarele trebuie sa rezolve toate lucrurile vechi, altfel te vor depasi in cel mai incomod moment. Cititi cu atentie tot ce semnati. Risc ridicat de a intra in probleme din cauza neatentiei.

Balanta

Dorintele si sperantele secrete ale Balantei vor primi astazi o a doua viata. Numarati cu atentie banii si tineti evidenta bunurilor dvs., cu risc ridicat de furt. Da-ti seama de vechile tale dorinte, astazi totul va functiona cu siguranta.

Scorpion

Scorpionii au cea mai buna zi a lunii. Energia ta de viata este la apogeu. Ai grija de sanatatea ta. Planifica-ti ziua cu atentie si atunci vei avea timp pentru toate.

Sagetator

Creativitatea Sagetatorului astazi este la cel mai inalt nivel posibil. Potential imens de a crea ceva nou si diferit. Petreceti seara cu sotul / sotia. Surprindeti-va familia, va va da energie interioara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 septembrie 2020. Sagetatorul primeste o multime de oportunitati

Capricorn

O zi minunata la Capricorni pentru orice inovatie din partea vietii personale. Lucrari complete neterminate. Sanatatea ta trece prin momente dificile, ai grija de sanatatea ta.

Varsator

Prima jumatate a zilei este destul de regretabila pentru achizitiile mari. Trebuie sa eviti oamenii agresivi. Aveti grija pe drum cand calatoriti. Petreceti seara cu prietenii apropiati.

Pesti

Energia Pestilor este la maximum. Da-ti seama de toate dorintele tale secrete. Exercitiu pentru a va mentine sanatos la nivelul urmator. Cea mai buna zi pentru a calatori.

Publicitate

Publicitate

Autor