Prima plaja din Mamaia care se inchide: “Ne-au obligat”

In plin sezon estival reprezentantii unei plaje din Mamaia au facut anuntul. Acesti sustin ca sunt nevoiti sa inchida chiar in mijlocul sezonului.

Reprezentantii Coco Beach Mamaia au anuntat pe pagina de Facebook ca decizia a fost luata din cauza largirii plajei.

Multumim tuturor celor care ne-au calcat pragul in aceasta vara si cu parere de rau va anuntam ca AM INCHIS inainte de terminarea sezonului!!! Cu aceasta ocazie ” multumim ” ABADL ( institutia care administreaza plajele de pe litoral) pentru ca ne-au obligat indirect sa murim la scurt timp dupa ce am prins viata in acest sezon…largirea plajelor si nisipul inlocuit cu scoici, ne-au condus la ” moarte ” rapida si sigura!!!!

Publicitate

Publicitate

Din cauza largireii plajelor din Mamaia multi turisti au inceput sa evite aceasta zona.

Largirea plajei din Mamaia poate sa ii expuna pe turisti la un risc major atunci cand apa se retrage in mare. Salvamarii trag un semnal de alarma dupa ce plaja din Mamaia a fost extinsa.

Citeste si articolul :   Fenomen rar la Mamaia. Turistii au fost uluiti

‘Mereu repet acest lucru: Cand venim la imbaiere, trebuie sa avem in vedere faptul ca apa este un mediu periculos, indiferent cat de adanca este! Trebuie sa ne luam cateva masuri de precautie. Faptul ca s-a largit plaja inseamna ca s-a micsorat zona de imbaiere pentru turisti. Daca pe noua zona nisipata aveam inainte 150-200 de metri, depinde de configuratia plajei sau fundul marii, acum e redusa undeva pe la 50 de metri, cel putin in prima parte.’, a declarat Culea Gabriel, coordonatorul Serviciului de Salvamar din Mamaia. pentru DC News.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.