Traian Berbeceanu: „Am luat in calcul carantinarea, cel putin in anumite zone”

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a declarat ca ia in calcul carantinarea anumitor zone din Bucuresti, in cazul in care va fi nevoie de introducerea altor noi masuri.

Prefectul Berbeceanu a spus la Gandul Live ca a cerut tuturor institutiilor din Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta sa prezinte o situatie clara vizavi de evolutia pandemiei si necesitatea introducerii unor noi masuri suplimentare.

„Am luat in calcul carantinarea, cel putin in anumite zone. Nu vrem sa se creeze insa o emotie publica, nu vrem sa fie interpretate masurile noastre intr-un fel sau altul. Fortele de ordine vor fi directionate in acest sens, al locurilor de joaca, inclusiv politia locala, vor face verificari in acest sens”, a spus prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu pentru sursa citata mai sus.

Prefectul Capitalei a precizat ca, in general, locuitorii Capitalei respecta masurile impuse, iar fortele de ordine sunt prezente in teren pentru „a-i ajuta pe oameni, pentru a impune respectarea legii”.

Prefectul Capitalei a fost schimbat cu fostul comisar de politie Traian Berbeceanu. Acesta a fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Alba si a devenit cunoscut pentru anchetele impotriva interlopilor din vestul tarii. Berbeceanu a fost retinut si anchetat de DIICOT pentru ca ar fi sprijinit o grupare criminala.

Citeste si articolul :   Premierul Orban, anunt de ultim moment: Ce se intampla cu noua etapa de relaxare de la 1 iulie

Traian Berbeceanu a fost achitat de judecatorii cand au stabilit ca a fost victima unei inscenari.

Fostul Sef al Biroului de Combatere a Criminalitatii in Alba a luptat impotriva interlopilor din vestul tarii.

In urma anchetelor sale au fost desfintate retele periculoase de crima organizata.

Autor