Accident grav pe DN2A. Din pacate, s-au stins pe loc

Un groaznic accident a avut loc astazi, 20 septembrie, pe DN2A, in judetul Constanta. Trei oameni si-au pierdut viata in teribilul accident. In afara de cele trei persoane decedate, o alta persoana a fost grav ranita in accidentul rutier, a anuntat IPJ Constanta.

Accident grav pe DN2A

Un tanar de 26 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, in afara localitatii Harsova, iar la kilometrul 131, a intrat frontal intr-o masina condusa, din sens opus, de un barbat de 52 de ani, anunta IPJ Constanta intr-un comunicat.

„In urma accidentului rutier, a rezultat decesul a trei persoane: cei 2 conducatori auto, precum si pasagera din dreapta fata din al doilea auto, o femeie de 54 de ani”, au transmis politistii din Constanta.

O alta pasagera, in varsta de 26 de ani, din primul autoturism, a fost grav ranita, mentioneaza Mediafax.

Un alt accident a avut loc pe DN73.

Catalin Bulf, secretar de stat in Ministerul Economiei, a fost implicat duminica intr-un accident.

Citeste si articolul :   Primele imagini de la accidentul in care a fost implicat un microbuz plin cu elevi. A fost activat Planul Rosu de interventie

Accidentul a avut loc pe fondul unei depasiri neregulamentare, in localitatea Stalpeni, intre Pitesti si Campulung Muscel.

Bulf s-ar fi angajat intr-o depasire regulamentara si ar fi intrat in coliziune cu o masina ce circula in aceeasi directie si care ar fi virat stanga fara sa se asigure. In urma impactului, trei persoane au suferit vatamari corporale si au fost transportate la spital.

Autor